click aici

Ce se petrece cu mine?


Nimeni altcineva nu poate ști cu adevărat ce este în sufletul tău, este o realitate ce izbește clipă de clipă interiorul celor ce au uitat poate să zâmbească. Se întâmplă uneori că la un moment sau altul să apăra cineva ce lasă impresia că este aplecat asupra ta, inconjurandu-te cu grijă, atenție, blândețe. Însă este doar o apariție meteorică, întotdeauna va dispărea în necunoscutul din care a venit, confirmând încă odată în plus că nimeni nu poate să simtă ce se petrece în tine.

Nepăsare? Poate că nu, eventual indiferența, însă vina că lași pe cineva să îți pătrundă în suflet îți aparține, rațional știi că va plecă cândva. Se întâmplă când pleacă să mai rupă încă o parte generoasă din inocență ta, ajungând mai pustiu, clipe în care sentimentul de singurătate este mai acut decât niciodată. Și pas cu pas, odată cu trecerea timpului, îți pierzi întreaga inocență, iar când asta este o realitate poți să știi, te-ai dus dracului. De fapt o știi, doar tu, simți asta în fiecare noapte nedormită, în fiecare oglindă în care îți vezi chipul brăzdat de oboseală. Nu e nimic altceva decât oboseală propriului tău interior.

 Ar mai fi „lungimea de undă”. Inițial crezi că acea persoană știe ce se petrece cu tine însă în anumite momente vei avea impresia că nu te cunoaște absolut deloc,iar asta îți poate șterge din gânduri că te-ar fi cunoscut vreodată. Vreau să spun că o mică „greșeală” poate fi dezamăgire fără cale de întoarcere.

Odată astea fiind spuse, tu personal cititorule, de ce crezi că nimeni nu poate ajunge în sufletul tău? Ești incapabil să te deschizi sufletește sau respectivul/respectivă este mult prea orbită de propriile sale fantasme și mizerii pentru a vedea ceva în tine?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

In pielea barbatilor

Noi, barbatii suntem in special pasionati de automobilism. De exemplu, mie imi plac masinile mai mult decat orice. De la

Planuri de vacanta

Deja ma gândesc despre locul în care trebuie sa merg în vacanta anul acesta. Deși soția ma bate la cap

Criminal case – Alberto da Silva

Strangulatorul din Boston este povestea bizara a unui criminal in serie ce a terorizat orasul Boston in anii 60, lasand


Tags assigned to this article:
ce se intampla cu minenepasaresinceritatesuflet

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte