click aici

WebHosting4 si cuvintele-mi sunt memorate

WebHosting4 si cuvintele-mi sunt memorate

Şi încă mai avem astfel de servicii în România. Îmi aduc aminte de începuturile mele de pe wap când căutam disperat o găzduire gratuită să-mi aşez şi eu chat-ul wml pentru telefon. Aiurea că tot ce găseam era doar servere de duzină ce stăteau mai mult down decât up, dar ce ştiam eu… vroiam calitate şi pe deasupra şi gratuită… mna eram şi eu la început şi eram pretenţios: D

Dar uite că în România avem o firmă ce oferă găzduire web de cea mai bună calitate. De ce spun asta? Dacă eşti la început şi nu ştii ce pachet îţi trebuie pentru site-ul tău atunci cu siguranţă poţi testa aceste servicii de web hosting.

Webhosting4

Pentru un domeniu ai un spaţiu disk cuprins intre 1 si 5 Gb şi poţi încărca fişierele unui blog pe platforma wordpress, poţi încărca un site de prezentare de tip CMS fără probleme. Traficul lunar alocat, conturile de email si bazele Sql sunt din plin, adica, nelimitate. Administrarea site-ului se face printr-un panou de acces de tip cPanel în care vei găsi cu siguranţă şi aplicaţia de instalare automată de site-uri şi anume Softaculos.

WebHosting4 si cuvintele-mi sunt memorate

Toate aceste servicii se pot achiziţiona în doar 10 secunde de pe site-ul WebHosting4.Net şi se activează automat. Eu cu siguranţă îmi voi muta site-urile statice (site-urile de prezentare) ce nu necesită foarte mult spaţiu disk. Ba mai mult.. ceea ce mi-a plăcut este că dacă site-ul meu se măreşte şi nu mai are loc în cerinţele specificate mai sus, pot cere un upgrade pentru a trece la web hosting premium ce îmi oferă mai multe resurse.

Este de recomandat ce să mai, nu multe firme din România mai oferă aşa ceva şi de calitate pe deasupra. Deci cine vrea să-şi mute site-ul la WebHosting4.Net este invitatul meu şi pe urmă vă aştept cu un feedback să-mi spuneţi ce părere aveţi despre ei.

Ps: Acest articol nu poate fi considerat un articol publicitar ci mai degrabă o recomandare deoarece site-ul meu este gazduit de unul din serverele WebHosting4.Net de mai bine de o luna de zile. Dacă am ales să recomand acest site înseamnă că serviciile lor chiar m-au mulţumit.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Leapsa de cinema

Primesc din toate partile fel si fel de lepse , la unele raspund altele sunt “draft-uite” bine pentru mai tarziu.Eu

Quality control v0.5.1 + Child + PSDs Appthemes WP Theme

Instantly turn WordPress into a simple and straight-forward ticketing system. Quality Control will help you keep track of your project

Cum sa te descurci in www

E greu pentru un necunoscator sa intre in lumea www , sa reuseasca sa isi faca un nume si sa


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar