Ai scos euroii?

surveyVorbeam acum o luna sau doua despre un generator de tepe online si ma intrebam la momentul acela daca va scoate cineva banii promisi (8 euro/sondaj) 40 de euro / zi.. Era un site care te platea pentru ca faceai niste sondaje.

Tot primesc mailuri de la site-ul respectiv cu fel de fel de promotii insa nu am citit la nimeni in blogosfera cum ca ar fi scos ceva de acolo !

Cunosti pe cineva care a scos ?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

13 thoughts on “Ai scos euroii?

  1. Nu. Dar e prea ciudat sa scoti 40 euro pe zi din niste sondaje.. asa toti am sta in fata desktopului si am face numai sondaje..

  2. Banii trebuie munciti … 40e/zi.
    Angajam eu cativa oameni cu 30e/zi sa faca numai sondaje .

  3. Nu Rata!!! Sa moara masa, m-as fi băgat și eu dacă scria în romanește =)). Îmi place ca au folosit diacriticele=)). Registrație ACUM!!!

  4. Stati linistiti, banii nu se fac asa usor . Nu credeti ca eu as completa sondaje toata ziua …? Banii pe net se fac prin afiliere sau prin reclame platite. Asta daca nu esti mare internet marketer sa-=ti faci produsele tale …

  5. Pai asta intrebam Gabi … stim ca nu asa se fac banii dar poate o fi vreun boot care spune ca si-a luat banii :)):)) sa-l credem pe cuvant ?

  6. Si eu am primit si primesc email-uri de la ciudati aia, nu am intrat si nici n-am de gand sa intru, ca miroase a teapa si pentru un copil de gradinita!!:)

Lasă un răspuns