Firma spune tot

De ceva timp in capul meu isi facuse loc o idee, care incepuse sa imi placa foarte mult. Si aceasta ideea a mea consta in deschiderea unei afaceri. Dar nu stiam ce as mai fi putut sa deschid in orasul meu, pentru ca era un oras mic si erau de toate in el.

MotruLa inceput ma gandisem sa deschid o brutarie, dar mai erau vreo 5 in oras si erau vechi, nu cred ca puteam eu sa le iau fata, deci nu mergea. Apoi, m-am gandit la o casa de schimb valutar, prea multa bataie de cap, am renuntat si la ideea asta. Dupa aceea, m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa imi deschid un magazin de haine si cred ca asta mergea cel mai bine. Nu am mai stat pe ganduri si am inceput sa ma interesez, intai aveam nevoie de o firma si am contactat pe cineva care putea sa ma ajute in aceasta privinta, un prieten care nu cu mult timp in urma isi deschisese si el una.

L-am sunat si mi-a zis ca este ok daca vreau sa intru in afaceri, dar ca trebuie sa fiu pregatit fizic si mental pentru ca in tara noastra este o adevarata aventura sa iti faci rost de acte pentru firma. Stiam acest lucru, deoarece sistemul din tara noastra este inca unul slab, ai nevoie de mii de acte, facturi, chitante etc. Spatiul pentru firma il aveam, deoarece detineam o garsoniera la parterul unui bloc destul de bine situat ca vad comercial. In sfarsit, a inceput alergatura pentru acte. Intrun final am reusit sa imi deschid un PFA, dupa foarte multa bataie de cap cu un sistem ce nu functiona cum trebuie. Acum aveam nevoie de o firma de contabilitate care sa imi tina contabilitatea. Si cum puteam gasi astfel de o firma? Simplu, am intrat pe Google, am dat o cautare dupa cuvintele cheie “firma de contabilitate” si mi-au aparut nenumarate rezultate.

M-am uitat pe cateva site-uri ale firmelor de contabilitate si dupa mai multe vizualizari m-am oprit la o firma care avea site-ul www.rmaudit.ro. I-am contactat telefonic, le-am spus despre ce e vorba, iar ei mi-au spus ca este in regula, vom semna un contract, iar un contabil de la firma lor se va ocupa de contabilitatea firmei mele, lucru care s-a si intamplat. Acum sunt multumit de serviciile acestei firme, iar magazinul meu merge destul de bine, chiar mai bine decat speram.

Sper ca afacerea sa imi mearga si pe viitor la fel de bine ca acum.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns