Noul smartphone P6 Quad

 

P6 QuadNoul smartphone P6 Quad reprezinta un update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview: P6 Stony. Principalele dotari ale acestui smartphone care costa 1499 lei sunt: procesor Cortex A7 de 1,2 GHz, camera de 8 Megapixeli care realizeaza clipuri la rezolutie Full HD, conectivitate HSDPA+ de 21,6 Mbps si Wi-Fi, precum si un ecran AMOLED cu rezolutia 720p si diagonala ecranului de 4.65 inci.

Smartphone-ul P6 Quad esterezultatul unui update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview, P6 Stony. Procesorul Quad Core Cortex AP6 Quad_7 de 1,2 GHz integrat in noul device sporeste performantele produsului, asigura vitez arapida de procesare si ofera noi caracteristici precum filmarea la rezolutie Full HD si o viteza de download HSDPA+ de 21,6 Mbps.
Device-ul Dual SIM este dotat cu un display luminos HD Super Amoled de 4,65 inch si 320 dpi, o camera foto/video de 8MP model OV8830 cu diverse functii precum HDR, Time lapse si fotografiere continua. Design-ul slim de 8,6 mm, formele elegante si calitatea materialelor utilizate, fac din P6 Quad un gadget incantator.
Datorita procesorului realizat in tehnologia de 28nm, a arhitecturii Cortex A7 si a optimizarii software a proceselor, smartphone-ul prezinta una dintre cele mai bune solutii de gestionare a resurselor bateriei, aceasta asigurand o autonomie crescuta.

Smartphone-ul P6 Quad poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere  la pretul de 1499 lei.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

5 thoughts on “Noul smartphone P6 Quad

  1. Tableta Alldro 3 Speed Quad poate fi achizitionata din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 1.199 lei, iar smartphone-ul P6 Quad la pretul de 1499 lei. Mai multe informatii despre noile produse puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa http://www.allview.ro.

  2. Allview a lansat, odată cu tableta Alldro Speed 3 Quad , smartphone-ul P6 Quad, rezultatul unui update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview, P6 Stony.

  3. Un telefon pe care merita sa-l cumperi datorita caracteristicilor pe care le detine. Pe langa faptul ca este un telefon Dual Sim, are un procesor puternic Quad Core de 1,2 Ghz si o camera de 8 MP care face poze clare si luminoase. Telefonul se misca bine, nu se blocheaza si ruleaza foarte bine focurile si aplicatiile.

  4. Ador tefelonul asta. Are un display HD Super Amoled luminos, o camera de 8 MP model OV8830, care realizeaza fotografii foarte clare si un procesor puternic Quad Core de 1,2 Ghz. Telefonul foloseste functia de deblocare faciala prin clipire pentru o securitate crescuta a informatiilor . Recomand!

Lasă un răspuns