click aici

Cel mai bun prieten al omului


mobile-vet“Cainele este cel mai bun prieten al omului.” Asa este, daca ar fi sa ne luam dupa legende, cainele si-a oferit sufletul pentru a apara omul. De aceea cainele este cel mai bun prieten al omului. Am si eu un caine, un pitbul mititel care acu’ o saptamana era tare bolnavior. Mergeam cu el si dintr-o data, pica de picioare, era mototol, dormea foarte mult si nu prea manca.

11-1024x705M-am imbracat si am mers cu el la o clinica veterinara foarte buna din oras. Ma intereseaza sa apelez la cele mai bun servicii veterinare. Eu tin la animalele pe care le am, imi place sa ma joc cu el si sa ma plimb. Un doctor veterinar la analizat si mi-a spus care o boala tratabila cu pastile in mancare si un lichid alb in apa. Am cumparat produsele, iar a doua zi, cainele a inceput sa se comporte ciudat. Am apelat la ambulanta veterinara, iar doctorii veterinari mi-au spus ca medicamentele isi fac efectul, iar in cateva zile, se va pune pe picioare. Asa a si fost, nu am stat foarte mult si cainele s-a pus pe picioare. A inceput sa manance si sa fie din ce in ce mai active. Acum, dupa 1 an. Cainele s-a facut mare, e o namila.

Mereu ma interesez de sanatatea lui si apelez la diferite servicii. Cum ar fi Mobile-Vet.ro. Este singurul cabinet din Bucuresti la care eu apelez cand vine vorba de sanatatea cainelui meu. Mobile Vet este o clinica veterinara amplasata in sector 2, Bucuresti. Clinica este dotata cu aparatura foarte avantasata si cu medici pregatiti din toate punctele de vedere. Daca si tu ai nevoie, cabinetul veterinary este deschis non-stop pe strada Doamna Ghica nr 133.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cumparati un sistem de supraveghere video

Un avantaj enorm pe care îl au site­urile online este faptul că le poţi vizualiza de acasă, stând relaxaţi şi

Constient sau inconstient

Nu stiu cati dintre noi suntem constienti de ceea ce inseamna cu adevarat ridicarea unei case din temelii. Cu totii

Maddux | Responsive News, Magazine & Blog WordPress Theme

Download WordPress Theme | Preview WordPress Theme Maddux is a handsome, versatile, flexible, unique, and responsive WordPress theme for blogs,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar