click aici

Cel mai bun prieten al omului


mobile-vet“Cainele este cel mai bun prieten al omului.” Asa este, daca ar fi sa ne luam dupa legende, cainele si-a oferit sufletul pentru a apara omul. De aceea cainele este cel mai bun prieten al omului. Am si eu un caine, un pitbul mititel care acu’ o saptamana era tare bolnavior. Mergeam cu el si dintr-o data, pica de picioare, era mototol, dormea foarte mult si nu prea manca.

11-1024x705M-am imbracat si am mers cu el la o clinica veterinara foarte buna din oras. Ma intereseaza sa apelez la cele mai bun servicii veterinare. Eu tin la animalele pe care le am, imi place sa ma joc cu el si sa ma plimb. Un doctor veterinar la analizat si mi-a spus care o boala tratabila cu pastile in mancare si un lichid alb in apa. Am cumparat produsele, iar a doua zi, cainele a inceput sa se comporte ciudat. Am apelat la ambulanta veterinara, iar doctorii veterinari mi-au spus ca medicamentele isi fac efectul, iar in cateva zile, se va pune pe picioare. Asa a si fost, nu am stat foarte mult si cainele s-a pus pe picioare. A inceput sa manance si sa fie din ce in ce mai active. Acum, dupa 1 an. Cainele s-a facut mare, e o namila.

Mereu ma interesez de sanatatea lui si apelez la diferite servicii. Cum ar fi Mobile-Vet.ro. Este singurul cabinet din Bucuresti la care eu apelez cand vine vorba de sanatatea cainelui meu. Mobile Vet este o clinica veterinara amplasata in sector 2, Bucuresti. Clinica este dotata cu aparatura foarte avantasata si cu medici pregatiti din toate punctele de vedere. Daca si tu ai nevoie, cabinetul veterinary este deschis non-stop pe strada Doamna Ghica nr 133.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

De Luni 25-11-2013

Va astept cu drag maine pe blogul meu. Este primul concurs organizat pe www.locco.ro.

Planuri de vacanta

Deja ma gândesc despre locul în care trebuie sa merg în vacanta anul acesta. Deși soția ma bate la cap

Cum sa aduci stilul retro intr-o casa moderna

La fiecare douăzeci-treizeci de ani, lumea celor care se ocupa de design pare a se reinventa, dar într-un mod puțin


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte