Dosar cu Informatii: Romania si problemele ei.

Dupa ce vei citi randurile de mai jos, astept sa-mi dai dreptate, Romania este tara noastra si trebuie sa luptam pentru ea:
Incep cu un video indemn.

1) 9/10 batrani, adulti urmaresc tot felul de mizerii de emisiuni gen otv, acces direct, rai da buni in care sunt prezentate cele mai mari scursuri.. de ce ne ar interesa ca X nu e tatal lui Y ca Adelina si a luat o casa si o masina de zeci de mii de euro? Suntem indoctrinati si ni se baga pe gat astfel de lucruri.

2) Asa zisele biserici si asa zisi preoti au venituri de mii de euro pe luna pe spatele nostru, ei nu au taxe impozite si alte chestii.. Daca plange o icoana bagam 50 de lei in buzunarul „prea fericitului ” hot la drumul mare.
3) Clasa de mijloc a fost inlaturata de putorile care ne conduc.. si ne conduc si fac ce vor pentru ca ii lasam..
4) Banii nu au valoare, salariile sunt de rasul lumii iar munca depusa este cu mult peste masura.. asta pentru ca toata lumea tace
5) Toata lumea are speranta ca Presedintele sau Guvernul va face ceva, dar defapt tot in aceeasi situatie ne aflam.. Credem ca exista criza cand adevarul zace sub nasul nostru… suntem furati batjocoriti si privati de drepturi… si inca platim taxe impozite pentru bulangii de la putere sa se scalde in averi colosale…
6) Nu exista si nu va exista schimbare, tara deja e vanduta.. iar noi murim de foame.. Va convine sa munciti pe 600 de lei/lunar? Cand altii fac banii astia intr o zi? Ma refer strict la alte tari..

Nu stiu ce mai e de zis.. dar majoritatea tinerilor si-au dat seama ce inseamna sa nu ai bani si sa nu poti sa faci ce doresti cand doresti cum doresti..din cauza unor jeguri..
7) Toata indurstria e in colaps.. de ce? Fiindca vor sa fim sclavii lor.. si sa ii pupam in fund

8) Nu suntem in stare sa ne exploatam singuri tara si ne multumim cu redevente sub forma de taxe si impozite platite de marii exploatori ai lumii (Rosia Montana, Zonele Balneare, Izvoarele Muntiilor, Zonele turistice)

9) Nu mai avem medici care sa-si faca meseria asa cum trebuie si tot timpul privesc dupa suma ce trebuie inaintata pntru vindecarea pacientilor.

10) Locurile de munca de stat se scot prin licitatii transformate in spagi exorbitante. Asta este Romania mea… Romanie ce nu vreau sa dispara..

11) Din cauza unor specimene de oameni am ajuns de rasul lumii, mai jos aveti prezentate cateva videoclipuri care au fost foarte mediatizate in ultima vreme… oameni pentru care nu exista o caracterizare pozitiva ci doar una negativa, negativa pentru noi, locuitorii Romaniei.

NU CONTEAZA CINE E LA PUTERE… IN ROMANIA TOT LA FEL O SA FIE..

NOI SUNTEM PUTEREA.. ce am facut.. le-am dat tara si ei ne au oferit conditii de viata imputite si o viata de caine? Rusine celor care ii sustin.. rusine celor care contesta spusele mele mie imi pasa de tara mea, imi pasa de Romania.. TREZITI-VA DIN SOMN!!!!!!!!!!!Lucrurile se pot schimba!

Daca as avea o dorinta .. aceea e de a vedea toti hotii din parlament si sagetile acestora care lucreaza la primarii si institutii de stat sa traiasca viata noastra saraca ,sa le fie luat tot si sa muncesca pe 600 lei! sau mai simplu sa moara toti pentru raul pe care il fac de cativa ani incoace

Daca ai avut rabdare sa citesti acest articol si sa urmaresti toate videoclipurile postate inseamna ca si pe tine te doare de tara ta. Distribuie mai departe poate pana la urma cei care acum nu constientizeaza vor realiza ca munca peste hotare si fuga de tara mama nu este o solutie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.