Cea mai mare fobie a disparut

Unii au fobii ciudate, altii mai putin ciudate.. Unora le este teama de intuneric, altora de multime, altii urasc paianjenii, spatiile inguste sau prea aglomerate si asa mai departe.. Ei bine, eu aveam o fobie mai „omeneasca”, mi-a fost intotdeauna teama de medicul stomatolog. Numai cand ma gandeam la sunetul frezei mi se facea pielea de gaina. Ei bine, iata ca de un an de zile fobia mea a disparut. De ce? Cum? Am ajuns la un cabinet cu medici extraordinari care m-au ajutat sa imi refac dantura.

Dar sa incepem cu inceputul. Acum un an si ceva nu mai rezistam cu durerea de dinti si masele. Trebuie sa mentionez ca nu am fost deloc neglijenta cu igiena insa sarcina mi-a distrus complet dintii. Asa ca am avut o perioada fara pic de liniste sau somn in toata regula din cauza durerilor de masele. Pur si simplu smaltul dintilor era ca si inexistent si mi se macinau pur si simplu dintii si maselele. Masele din spate aproape ca nu mai existau. Asa ca prietena mea cea mai buna mi-a recomandat un cabinet medical de exceptie la care mi-am facut imediat programare.

Bineinteles ca am calcat sagalnic pragul acestui cabinet pentru ca imi era foarte teama sa nu ma doara. Am intrat in cabinet si, dupa consultatie, am decis impreuna cu medicul sa ne apucam de lucrare.

Pot spune ca medicul a facut tot posibilul pentru a-mi reface dantura, s-a chinuit chiar sa refara o parte din maselele si dintii afectati pentru a nu fi nevoie sa imi puna altii. Nu va spun cat de usor si ce metode de a lucra au acesti medici incat nu simti absolut nimic. Daca tu, cititorule, nu ma crezi, acceseaza pe internet site-ul acestui cabinet si vei observa ca nu ma joc cu vorbele si ca aici poti avea parte de cele mai bune servicii.

In acest cabinet stomatologic se executa diferite lucrari la nivelul danturii, de la cele mai simple pana la cele mai complicate. Au o raza mare de acoperire in ceea ce priveste problemele dentare, cateva dintre aceste arii de acoperire fiind: radiologie dentara, implantologie, chirurgie dento-alveolara, ortodontia. Cred ca acest lucru ii recomanda inca de la inceput, pentru ca foarte rar gasesti clinici stomatologice care sa cuprinda toate aceste arii. Este o clinica complexa cu oameni profesionisti si pregatiti in adevaratul sens al cuvantului. Daca au reusit sa ma scape e mine de fobia de medici stomatologi, va dati seama, nu?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns