click aici

Rafinamentul la tine acasa


Purtam des discutii despre rafinament si lux si buna gust, insa de cele mai multe ori lucrurile acestea sunt intelese gresit si de cele mai multe ori sunt duse la extremele.. negative din pacate.

Bunul gust nu sta numai in a te imbraca, a vorbi, a te purta ci reiese si din felul in care arata casa ta! Nu poti spune ca esti piln de bun-gust cand in casa ta se gasesc peste tot kitschuri si lucruri care ies in evidenta, neplacut!

O mobila de lux nu inseamna neaparat si bun gust, insa daca ajungi sa iti achizitionezi aceasta mobila dintr-un magazin bun, cum este si VreauMobila.ro, bunul gust iti este garantat.

Pe langa bunul gust trebuie sa existe si calitate, atata timp cat dai un ban macar sa stii ca ai dat un ban pe termen lung, pe un lucru de calitate, durabil. De obicei mobila lemn masiv este cea mai durabila, dar si ceva mai usturatoare la buzunar… insa asta nu conteaza pentru ca nu va fi schimbata in urmatorul an..ci va dura ani buni..poate va fi folosita si de copii tai.

Comoda-lemn-masiv-Utrecht-Antik

Asemenea articole de mobila se gasesc in acest minunat magazin online, o mobila pe care o poti face asa cum vrei tu, pentru ca magazinul ofera servicii exceptionale, poti face pe comanda totul… o mobila personalizata, putem spune.

Si uite asa caminul tau va deveni un loc cu stil, bun gust si rafinament. Si toata lumea iti va admira alegerile si se va simti „ca acasa” la tine acasa!

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Autoritatile germane recomanda: Nu mai folositi Internet Explorer

Biroul Federal German pentru Securitatea Tehnologiei Informatiei a facut, sambata, o declaratie prin care recomanda tuturor utilizatorilor de Internet Explorer

Grafica publicitara

Recent mi-am deschis un sediu grafic la mine in oras. Mai precis, facem afise, reviste, flayere, stoppere, act spot, sas-uri

Scurt istoric . Cum a aparut Linux

In 1991 Linus Torvalds (pe atunci student) a scris prima versiune de Linux. Apoi a facut publice sursele pe internet,


2 comments

Write a comment
 1. Mobila de bun gust
  Mobila de bun gust 18 ianuarie, 2013, 15:32

  Chiar daca pretul este mai mare la mobila de lux, totusi vei constata ca durabilitatea si aspectul este net diferit de cea clasica si ca in final merita cumparata.Schimba total atmosfera unei case.

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 18 ianuarie, 2013, 15:36

   Hai ca de data asta trec cu vederea .. dar daca ai ceva de comentat… comenteaza si tu cu un nume.. nu-ti face reclama pe la mine… 😉 Pentru mai multe detalii foloseste pagina de contact 😉

   Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte