O noua campanie lansata in blogosfera ! Castiga un gadget in valoare de 100 lei cu un articol despre BlogAwards.ro!

O noua zi un nou concurs … cateodata ma  gandesc „ma oare cand se opreste baiatul acesta in a ne uimi cu atatea concursuri si campanii?
-Da e adevarat !
Pe Blogawards sa lansat un alt concurs destul de misto.
-Si ce eu nu ma inscriu? Da n-am altceva de facut plus de asta niciodata nu stii de unde sare iepurele 😀 .
Mecanismul acestui concurs este foarte simplu, lauda Blogawards.Ro si ai sanse sa castigi un gadget .  Nu-mi dau seama ce fel de cuvinte de lauda mai poti aduce acestui portal dedicat concursurilor si campaniilor in blogosfera pentru ca sunt alti membri care au facut-o si au facut-o doar cu cuvinte pozitive, pe langa asta gandindu-ne  ca deja 900 de participanti din toate colturile tarii au fost partasi la mai toate campaniile sustinute pe acest website (aprox. 50 la numar). Am participat pana acum la foarte multe concursuri realizate de Blogatu in colaborare cu BlogAwards si sa fiu sincer am fost chiar aproape in a castiga premii destul de convenabile. Ce sa spun mi-a lipsit acel ceva… cum se spune „sansa”! Cert este un lucru nu ma las pana nu voi castiga ceva din asta! Nu sunt pretentios gandul ca am participat uneori ma consoleaza dar sa fiu sincer chiar vreau sa citesc si numele meu fiind primul in lista adica , castigator! Pentru cei ce nu stiu concursul incepe pe 24 Septembrie si se termina pe 31 Octombrie deci… nu mai astepta si inscrie-te si tu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “O noua campanie lansata in blogosfera ! Castiga un gadget in valoare de 100 lei cu un articol despre BlogAwards.ro!

  1. Si sa numai scri deloc? Doar articole video? Aiurea!Sincer mie nu mi-ar place sa fac in cnonitu numai articole video ai pus chiar tu motivele. Cele principale ar fi ca dureaza mult si e prea complicat hai ca dracu facem din blog cinema? Stai lin asa cum esti acuma ca e bine ;)Si eu am gand ceva scurt metraje Ma pun fac unu misto la o luna daca e, in rest am tastatura..-= Ultimul articol al lui Serginho My teenage story =-.ceţi place? 0

  2. Cel mai usor poti citasga banii cu FanSlave , eu citasg in jur de 10 euro pe zi, ma declar multumit. Este o varianta Multi Level de citasg, si va garantez ca din cele mai multe variante, varianta inscrierii de pe link-ul di n semnatura mea , sansele de a ajunge la rezultate maxime sunt foarte mari. De ce? Daca ai sa citesti cu atentie, ai sa intelegi.Nu insist, dar e pacat sa nu iti promovezi pagina de FaceBook si sa mai si citasgi ceva bani pentru cheltuielile zilnice.Cine minte ca va citasga sute de euro, sa stiti ca va minte, insa un 7-10 euro pe zi merge destul de usor!

Lasă un răspuns