click aici

Inceputul de pe wap (instalarea scriptului wap-chat forum)


Sa aflam impreuna, cum se instaleaza scripturile pe un host free sau platit. Cei ce nu stiu , vor afla de la cei ce stiu.
Primul pas este sa vezi ce anume iti permite hostul sa faci… Mergi in panoul de control si vezi daca ai un cont FTP . Daca nu ai , atunci creeaza unul 😀 . Apoi , mergi in File manager si vezi daca ti se permite sa dezarhivezi sau sa arhivezi direct pe host. Cele mai multe hosturi platite au aceasta optiune. Este necesar sa stii , ca sa poti alege sub ce forma vei uploada scriptul pe host.. Este mai bine sa-l uploadezi sub forma de arhiva ZIP , datorita timpului scurt si a marimii reduse.
Se poate uploada insa si dezarhivat , sub forma de file si foldere cu continut , daca metoda de upload este cea a unui manager FTP , instalat in calculator. Un upload prin browser pentru script dezarhivat poate fi anevoioasa prin multimea fisierelor si poate erona in functie de browser, continutul scriptului.
Eu folosesc pentru upload de script dezarhivat , BLADEFTP care e mai rapid si mai riguros in acordarea permisiunilor pe fisiere. Foarte mult folosesc si CuteFTP insa acesta trebuie patchuit ca sa scapi de stresul numit trial :D. Upload-ul se face in directorul ,, public_html ,, sau dupa caz in folderul ,, www ,, ori intr-un alt folder continut de unul dintre acestea.Daca scriptul nu se bazeaza pe stocare de date intr-o baza mysql , va rula instantaneu . Daca insa foloseste o baza de date situatia se complica foarte putin.. Accesarea paginii tale va aduce cateva erori care-ti spun pe scurt, ca nu exista o baza de date la care scriptul sa se poata conecta. Neavand baza de date va trebui creata una ori rezolvata problema.. Drept urmare….
Se va crea o baza de date cu un username si o parola , se vor da toate privilegiile utilizatorului si se va edita corect fisierul ,, config.php ,, sau ,, configurare.php ,, . Apoi daca exista un continut de configurare sql in baza de date , site-ul va functiona.
Exista scripturi care se instaleaza simplu dupa crearea bazei de date si upload-ul scriptului pe host , prin simpla accesare a paginii tale la adresa ei. Acestea contin fisiere care ajuta la instalarea automata a continutului sql in baza de date si tot ce trebuie facut este sa te asiguri ca scriptul uploadat este complet , ca baza de date a fost creata corect cu user si parola si ca fisierul config a fost editat corect. Exista posibilitatea in acest caz ca anumite fisiere din script…Ori toate sa aiba nevoie de permisiuni totale ( 777 ) pentru ca scriptul sa poata fi instalat dar nu se intampla mereu… De cele mai multe ori , trebuie verificata existenta unui fisier text numit ,, README ,, care explica modul de instalare al scriptului, ca si existenta unui fisier cu extensi .sql , pe care adevaratii webmasteri au grija sa le lase in mod omenesc in arhivele scripturilor. 🙂

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Asigurarea obligatorie pe locuinta un bun necesar

Traim vremuri de restriste din cate se poate observa. Vedem peste tot la televizor, pe internet, peste tot despre ceea

Dilema rezolvata

Ati putea spune ca propria voastra casa este frumoasa si curata, dar chiar daca esti o persoana obsesivcompulsiva in ceea

Cat de importanta este apa curata pentru noi

Beneficiile apei curate influenteaza viata zilnica a copiilor si a adultilor dar si calitatea vietii intr-o comunitate de generatii viitoare.


6 comments

Write a comment
 1. Andrea A Johnson
  Andrea A Johnson 12 octombrie, 2012, 10:22

  I’m having a tiny problem I can’t seem to be able to subscribe your feed, I’m using google reader by the way.

  Reply this comment
 2. liberty reserve
  liberty reserve 7 ianuarie, 2013, 11:42

  This is the correct Inceputul de pe wap (instalarea scriptului wap-chat forum) | http://wWw.Locco.Ro 2.0 blog for anyone who wants to essay out out roughly this issue. You attending so more its nearly tiring to fence with you (not that I truly would want…HaHa). You definitely put a new protract on a subject thats been scripted almost for life. Nice sundries, simply high!

  Reply this comment
 3. nicolae
  nicolae 30 ianuarie, 2015, 20:30

  am nevoie de un script

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte