Oglinda sufletului

Ochii sunt oglinda sufletului, asa se spune, si de multe ori acest lucru a fost demonstrat… Insa ochii sunt si cea mai sensibila parte din corpul nostru. Atunci cand avem probleme cu ochii avem o stare generala de rau, dureri de cap, de ochi, bineinteles, stari de rau si asa mai departe. Atunci cand apar aceste simptome trebuie neaparat facut un control oftalmologic.

lensa-lastAsta am facut si eu, acum cativa ani buni, cand, din greseala, jucandu-ma cu niste chei pe deget, m-am lovit in ochi cu un obiect dur. Nu am simtit atunci mare lucru, insa peste ani problema a iesit la iveala. Pentru ca eram destul de inalta, la scoala eram mereu asezata in ultimele banci si la un moment dat nu mai reuseam sa vad cum trebuie la tabla, ma deranja lumina foarte tare si eram mereu obosita cu dureri mari de cap.

Am hotarat sa merg la un control oftalmologic, desi ideea de a purta ochelari nu ma incanta deloc… Stiam ca voi fi privita ca o ciudatenie pentru ca atunci nu erau atat de multi copii care sa poarte ochelari. Totusi am mers.. Cand am intrat in cabinetul medicului am fost impresionata de ceea ce se afla acolo… Am vazut lucruri care habar nu aveam ce sunt, cum este si tableta de deproteinizare pe care o avea doamna doctor in mana.

Mi s-a facut controlul, mi s-au pus mai intai niste picaturi oftalmologice in ochi, apoi am fost pusa la un aparat de masuratoare… dupa care verdictul a fost devastator pentru mine… trebuia sa port ochelari neaparat…

Asa ca am mers sa dam comanda de ochelari… am comandat ochelarii.. si aveam sa ii primesc in cateva zile… Am mers sa ridic ochelarii si odata cu ei am primit si un suport pentru lentile, numai bun pentru a-mi pastra ochelarii in siguranta..

De atunci au trecut zece ani si inca port ochelarii… nu mi-a placut la inceput insa am fost nevoita sa ii port pentru sanatatea ochilor mei si bine am facut. Nu am mai avut stari de rau sau dureri de cap si de ochi… si azi, ei bine, azi nu ma vad altfel decat cu ochelari!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns