click aici

Pe tine, ce te recomanda?


Redactarea unui CV nu se face iresponsabil. Persoanele care isi fac CV-uri trebuie sa aiba in vedere   aspectele importante de trecut in el. Este foarte important ca datele din CV sa fie reale, deoarece   acestea pot fi oricand verificate si urmarile pot fi de multe ori grave.

Atunci cand redactezi un CV,   axeaza-te pe ceea ce stii cel mai bine sa faci, pe ceea ce ai mai facut si creaza-ti un CV ordonat,   nici prea saracacios, nici prea bogat. De multe ori, cariera ta poate depinde de modul in care ti-ai   redactat CV-ul, de cat de atractiv au fost prezentate informatiile angajatorului.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Lacomia

O trasatura strict umana, rar gasim in natura o alta specie avand o asemenea „calitate”. Nimic altceva decat exacerbarea dorintei

Un concurs de pescuit de milioane

Lucrez de cativa ani intr-o cariera, unde ne ocupam de exploatarea carbunelui. Dar nu despre asta vreau sa va povestesc,

Cum arată topul caselor de pariuri după procesul de licențiere ONJN

ONJN și-a intrat în rol după ce noul proces de licențiere a fost aprobat de guvern,  iar noul top de

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte