Plantele pe care le poti adopta la tine in baie

Cum ar fi daca ai incerca sa transformi baia intr-o veritabila jungla? Nimic mai simplu. Plantele de interior sunt cea mai buna idee. Trebuie doar sa stii cum sa le alegi.

Sansevieria. Este o planta foarte frumoasa, grafica, dar si foarte usor de intretinut, care se va dezvolta foarte bine intr-o baie luminoasa. Nu trebuie insa sa fie expusa la soarele direct. Poate si sa reziste daca uiti sa o uzi cumva.

Orhideea. Lumina si umiditate sunt cuvintele cheie pentru ca o orhidee sa se dezvolte asa cum trebuie. Baia poate sa fie deci o incapere ideala pentru ca acesta sa se dezvolte asa cum trebuie.

Scindapus pictus. Scindapus pictus, numita si photos, este o planta cataratoare ideala pentru o baie. Este foarte usor de intretinut si isi va gasi locul foarte usor intr-o baie unde umiditatea este prezenta.

Aglaonema. Fata de varietatile precedente, Aglaonema nu are nevoie de prea multa lumina. Poate sa fe pusa chiar si intr-o baie unde nu este geam.

Aloe Vera. Este o planta cu o multime de beneficii terapeutice, dar si o planta foarte decorativa. Va conferi baii tale un aspect tropical fara pereche. Prefera locurile luminoase si ventilate.

Pilea Peperomioides. Este o planta foarte decorativa, indemodabila care va veni cu latura sa grafica minunata pentru baie. Ideala pentru cei care nu prea se pricep la gradinarit si pentru baile luminoase.

Spathiphyllum. Este o planta foarte frumoasa cu flori albe delicate. Se dezvolta foarte repede si apreciaza mai ales locurile calde si umede. O baie luminoasa va fi un loc foarte privilegiat pentru ea.

Feriga. Este cea care te va face sa te simti mai ceva ca intr-o junga in baie. Intr-un ghiveci suspendat se va simti cel mai bine in baie.
Maranta Leuconera. Este o planta absolut sublima. Si este o planta care poate sa faca senzatie la tine in baie. Apreciaza foarte mult locurile mai umede si luminoase.

Calathea. Are o multime de varietati cu nuante si cu texture variate. Este destul de fragila intr-un mediu mai uscat, calathea orbifolia este o varietate care are mare nevoie de caldura si umiditate. Apreciaza si locurile unde nu este lumina prea mare.

Fittonia. Este o planta delicata cu frunzis grafic care se poate integra foarte bine la tine in baie. Si adora foarte mult umiditatea. Daca o poti pune intr-un loc luminos si mai bine.

Monstera. Provenita din locuri tropicale, aceasta floare apreciaza foarte mult umiditatea ambianta pentru a se putea dezvolta din plin. Are nevoie de un loc foarte luminos, dar fara lumina directa a soarelui.

Anthurium. Este o planta tropicala originara din America de Sud care se poate dezvolta foarte bine in baie. Vine si cu un plus de culoare pentru aceasta incapere.

Dracaena. Este o alta planta foarte frumoasa pentru baie. Trebuie insa ca pamantul sau sa fie umed mereu si sa lasi pamantul sa se usuce intre udari iarna.

Clorophytum. Este cea mai frumoasa la inaltime avand aspectul unui paianjen!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns