In topul motoarelor de cautare

Cum sa explodezi in google. De vorba cu unchiul meu.

Recent am deschis un restaurant, pentru ca mi-am dat seama ca trebuie sa incep sa fiu propriu meu sef. Am primit o suma de bani considerabila de la o ruda apropiata si am vrut sa o investesc in ceva. Asa a aparut un restaurant micut, dar cochet, pe care in timp vreau sa-l extind. Ideea este ca m-am gandit cum sa-l promovez cat mai bine, mai ales ca sunt la inceput, iar oamenii deja au optiunile lor constante in materie de locuri in care aleg sa mearga. Asa ca am creat un site pentru restaurantul meu. La scurt timp mi-am dat seama acest lucru nu este suficient si ca nu aveam destui vizitatori. Ce am facut? Am apelat la o firma cu profesionisti care m-a ajutat enorm sa fiu vizibil pe motoarele de cautare, iar oamenii au inceput sa gaseasca mai usor site-ul restaurantului meu.

Pe acest site, adica pe  wwwlocco.ro am citit prima data despre pozitionarea site-ului in motoarele de cautare si am inceput sa inteleg ca singur nu as fi putut niciodata sa aduc site-ul meu in topul celor mai usor de gasit pe Internet. Asadar, primul pas a fost cel am indexarii site-ului de catre motoarele de cautare. Exista insa o metoda destul de complexa prin care se realizeaza acest procedeu, mai ales daca esti incepator intr-ale Internetului. Reprezentantii de pe site-ul Optimizare.Biz m-au ajutat insa enorm si inca intr-un timp destul de scurt.

La nici doua saptamani de la colaborarea cu specialistii in optimizare am inceput sa observ cum traficul a crescut usor, usor. Acum chiar am clienti care vin la mine si imi spun ca au ales restaurantul meu pentru ca le-a placut site-ul si au vrut sa vada daca intr-adevar avem serviciile specificate acolo.

Un alt roman fericit de afacerea lui toate acestea datorita optimizarii sit-ului de prezentare.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns