3 concurenti seriosi pentru Google Chrome

Google Chrome este fara doar si poate navigatorul cel mai utilizat si totusi nu este pe departe, cel mai bun. Nu este cel mai rapid, nici cel mai sigur. Iar functionalitatile sale nu sunt atat de numeroase. Exista o multime de alte navigatoare Web care folosesc Chromium pe post de baza si care au o prestatie similara. Dar si pe care, utilizatorii, pot instala o multime de extensii, cu care sunt obisnuiti si pe Chrome.

Vivaldi. Vivaldi este diferit fata de navigatoarele lambda. Asta deoarece ofera functii si optiuni de personalizare pe care utilizatorii le vor adora. O functionalitate foarte apreciata este cea de Panouri Web.

Este cea care iti permite sa toate site-urile Web favorite intr-o bara laterala aflata langa ecran. Vrei sa urmaresti de exemplu scorul unui meci atunci cand navighezi pe Internet sau lucrezi? Acest lucru este posibil cu Vivaldi si cu panourile sale care sunt in acelasi timp, o buna modalitate de a administra retelele sociale.

Cautarile personalizate sunt o alta functionalitate interesanta de la Vivaldi. Daca aveti un site favorit pe care il cautati in mod frecvent, ii puteti atribui o litera si sa tastati mai apoi aceasta litera in bara de cautare pentru a obtine rezultate cu privire la acest site, fara sa trebuiasca sa il vizitati. Vivaldi dispune de o multime de alte functionalitati, chiar foarte multe, care nu incetinesc insa navigarea. Are grija de asemenea si de viata privata a utilizatorilor sai. Trackerele si anunturile pot sa fie astfel blocate si se pot autoriza anumite anunturi publicitare la alegere.

Microsoft Edge. Are doua caracteristici cu ajutorul carora poate sa se faca remarcat. Prima este Collections, o functie Edge, care iti permite sa aduni imagini si alte lucruri intr-o colectie. Este un instrument de cautare de o simplitate remarcabila. Are si un excelent cititor PDF. Vei reusi astfel sa pui in evidenta anumite parti din text si a iei notite pentru documente. Poti inregistra de asemenea acest modificari si sa le consulti la un moment ulterior. Microsoft Edge este si mai avansat in ceea ce priveste protectia vietii private.

Brave. Navigatorul Brave a luat decizia curajoasa de a bloca toate publiciatile si trackers. Si incearca sa aiba propriul sau sistem de publicitate care nu permite decat anumite tipuri de anunturi, care respecta viata privata. Un lucru e sigur- Brave este mai rapid decat Chrome. Si aste este logic. Majoritatea paginilor se incarca cum dai click asta deoarece nu mai trebuie sa incarce si anunturile publicitare. Brave este de asemenea interesat si de viata privata a utilizatorilor sai. Modul sau de navigare pemite de asemenea si optiunea de navigare cu Tor, care va disimula activitatea ta altor utilizatori, dar si furnizorului de servicii de Internt. Navigarea cu Tor este insa mult mai lenta deoarece conexiunea iti va masca identitatea si va trebui sa ajunga in diferite locuri. Esit gata deci sa faci marele pas si sa iti schimbi navigatorul? In orice caz, nu vei fi dezamagit.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns