click aici

Lucrare de weekend


Imi plac foarte mult decoratiuniile interioare dar si cele exterioare. Saptamana trecuta am fost in vizita pe la fratele meu proaspat mutat in casa noua … casa noua cumparata nu construita, asa ca am avut cate ceva de renovat pe weekend. Asa ca nu am stat pe ganduri si imediat cum am ajuns am baut o cafea si ne-am apucat de masuratori si de ceea ce aveam de schimbat.

arabesqueCat timp fetele noastre au spalat parchetul, geamurile si au aranjat catusi de putin sa se poata locui in casa aia .. noi am facut o lista cu ceea ce aveam de cumparat de la Arabesque.Ro. De ce online si nu direct din magazin ? Pentru simplul fapt ca din online ai de unde alege si pentru ca preturile sunt de doua ori mai mici decat cele de la magazinul de materiale de constructii din cartier.

Si cum spuneam ne-am apucat de lista ..si am inceput cu baia. Aici aveam de schimbat toate obiectele sanitare cu obiecte sanitare din ceramica pentru ca cele din ceramica mi se par mult mai bune si mult mai usor de intretinut curate. Cam atat pentru baie … in living parchetul si mobila… parchetul pentru ca este foarte demodat iar mobila pentru ca vroia din lemn masiv, nu placajele pe care le-a lasat acolo fostul proprietar.

Cam atat pentru interior… acum exteriorul .. aici toate par mai simple .. casa totusi este una noua .. nu stiu daca a fost construita de mai mult de 5 ani.. Aici am avut de comandat doar tencuiala decorativa de exterior … servicii pe care le-am cumparat tot de la Arabesque. Pe la sfarsitul saptamanii ne-au ajuns si cele comandate si pana Duminica casa avea o cu totul si cu totul alta fata si culoare. Ce inseamna sa apelezi la specialisti atunci cand ai nevoie de ei!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

7 opţiuni de acoperişuri ecologice care merită atenţie

În domeniul construcţiilor de locuințe ecologice apar tot mai multe produse şi soluţii noi, suficient de eficiente şi versatile pentru

Petshop versus hrana vie

Cred ca nu este strain pentru nimeni cazul lui Ionut, copilul mancat de caini si toata harababura care a venit

Minciuna: De ce trebuie sa mintim in viata?

De ce trebuie sa mintim in viata? De ce sa ne mintim pe noi in primul rand? De ce e


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte