Tata e meseriasul casei

jgheaburi

Cred ca toti trecem, mai ales cand suntem mici, prin acel moment cand afara norii de pe cer se iau la bataie si tot ce se vede e doar o victima colaterala. Asa eram si eu,un micut copil ce statea la geam si vedea cum afara vremea nu ierta nici macar cea mai mica frunza, iar fiecare incerca sa se adaposteasca unde apuca din calea potopului.

Tot timpul tata a fost meseriasul in casa

Priveam cum burlanele zburau unul cate unul de pe casa, si ma ascundeam sub patura in speranta ca voi fi in siguranta. Am adormit pentru o clipa si cand am iesit afara deja totul era curpins de lumina si parca nici nu se intamplase nimic. Tata deja era acolo privind la pagubele pe care ni le adusese “frumoasa” vreme. Il vedeam cum era negru de suparare si cauta sa poata inlocui, asa ca a sunat un prieten ce stia ca se pricepe si imediat ce a inchis telefonul am vazut cum s-a propulsat spre inventia pe care eu abia o descoperisem, numita internet. A intrat si i-a contactat pe cei de la Karatmetal.ro.

jgheaburi

In timp ce tata discuta vrute si nevrute, eu stateam ascuns dupa usa sperand sa pot auzi si eu ceva. Printre numarul mare de cuvinte pe care nu le cunosteam pe atunci si le tot pronunta am inteles si eu macar ca isi dorea cateva burlane si jgheaburi rezistente si de buna calitate. Uite ca a venit si momentul in care marele mestru, tata,a inceput sa inlocuiasca totul de la zero, parea foarte mandru si devoatat in tot ceea ce face, de parca lucre la castelul vreunui marchiz.

A muncit toata ziua dar ceva imi spune ca a meritat pentru ca expresia ce o avea in momentul acela era una de nepretuit pentru ca nu puteam explica. Toti care mai veneau la noi in curte si intrebau de cand sunt noile achizitii, tata le spunea si nu le venea sa creada, usor usor timpul trecea i-ar munca tatei nu se clintea din loc si ba mai mult ,arata la fel ca in prima zi.

Si acum dupa mult timp cand a venit si randul meu sa imi aranjez casa nu am uitat de unde a facut tata achizitia asa ca am facut si eu acelasi lucru si pot spune ca toti am ramas fericiti, doar ca eu reusisem sa fac ceva ce tata nu a reusit, sa imi finisez casa intr-un mod deosebit, orice produs vroiam gaseam exact la ei si toata lumea care ma intreba, le ziceam ca e micul meu secret pe care il impartasesc numai celor ce sunt demni, apoi radeam si le explicam de unde cumparam tot ce aveam nevoie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns