click aici

Si eu l-am ales

Si eu l-am ales

Zilele acestea vorbeam cu o veche cunostinta din Constanta si imi spunea ca are nevoie de haine. Nu isi poate gasi nicaieri. A trecut pe la toate magazinele, dar in zadar.

Nu vrea lucruri foarte deosebite, doar un tricou, o pereche de adidasi, eventual o camasa. Nici nu cauta scumpe, ca asa se mandreste ca a gasit deja.

Atunci i-am dat ideea sa caute pe internet. Nu a durat mult si a gasit mutle din ceea ce avea nevoie. Acum aparuse o alt aproblema. Nu stia de unde sa comande. A gasit in mai multe locuri. Chiar si aceleasi produse le-a gasit la preturi diferite, dar magazinele la care a gasit pretul mai mare le-a exclus din start. De ce-ar plati mai mult pentru acelasi tricou, de exemplu. Nu prea are logica. Fiecare isi alege magazinul cu cel mai bun pret si cu asta b-asta.

images(2)Ca sa se hotarasca de unde sa ia, a inceput sa verifice costul transportului. La numarul de produse pe care dorea sa le ia, toate veneau gratuit. In final a ales site-ul care arata mai bine si si-a comandat.

A ales www.starshiners.ro. Auzisem si eu de el, dar nu stiam prea multe. Cand i-au ajuns hainele acasa a spus ca este extrem de multumit. Materialul era exact cel la care se astepta, marimile erau exact ca pe site si se simtea ca nu era ca si cele de la magazinele chinezesti, se simtea pe material ca este de calitate.

Acum este foarte incantat ca a cumparat online si chiar mai are de gand sa isi cumpere cateva camasi. Cand l-am intrebat daca mai are nevoie de camasi, a spus ca nu, insa ii plac modelele si nu strica sa aibe cateva in plus. E clar. Era atat de fericit ca a gasit un magazin de unde sa isi cumpere ceea ce ii place, incat nu putea sa se abtina din a cumpara mai mult decat are nevoie. Credea intr-un fel ca nu va mai avea o asemenea sansa.
Este o adevarata placere sa faci cumparaturi online. Nu este nevoie de niciun pic de efort si in cateva minute vezi mai multe haine decat ai vedea in cateva ore prin magazine.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Lipsa de aparare a celei mai fragile finte

Lipsite de aparare, cele mai fragile fiinte ale societatii cad uneori prada infractorilor lipsiti de scrupule, pornografia infantila nu face

BeBe – Themeforest Responsive WordPress Theme

BeBe Responsive WordPress Theme – is the best children Theme in our days. Animated, unique designed, responsive and much more

Cum ne protejam smartphone-ul de frig

La fel ca si noi, telefoanele inteligente nu apreciaza deloc frigul de afara. Temperaturi scazute, gheata, zapada…telefonul tau poate da


Tags assigned to this article:
camasicamasi damastarshiners
Skip to toolbar