click aici

Si eu l-am ales

Si eu l-am ales

Zilele acestea vorbeam cu o veche cunostinta din Constanta si imi spunea ca are nevoie de haine. Nu isi poate gasi nicaieri. A trecut pe la toate magazinele, dar in zadar.

Nu vrea lucruri foarte deosebite, doar un tricou, o pereche de adidasi, eventual o camasa. Nici nu cauta scumpe, ca asa se mandreste ca a gasit deja.

Atunci i-am dat ideea sa caute pe internet. Nu a durat mult si a gasit mutle din ceea ce avea nevoie. Acum aparuse o alt aproblema. Nu stia de unde sa comande. A gasit in mai multe locuri. Chiar si aceleasi produse le-a gasit la preturi diferite, dar magazinele la care a gasit pretul mai mare le-a exclus din start. De ce-ar plati mai mult pentru acelasi tricou, de exemplu. Nu prea are logica. Fiecare isi alege magazinul cu cel mai bun pret si cu asta b-asta.

images(2)Ca sa se hotarasca de unde sa ia, a inceput sa verifice costul transportului. La numarul de produse pe care dorea sa le ia, toate veneau gratuit. In final a ales site-ul care arata mai bine si si-a comandat.

A ales www.starshiners.ro. Auzisem si eu de el, dar nu stiam prea multe. Cand i-au ajuns hainele acasa a spus ca este extrem de multumit. Materialul era exact cel la care se astepta, marimile erau exact ca pe site si se simtea ca nu era ca si cele de la magazinele chinezesti, se simtea pe material ca este de calitate.

Acum este foarte incantat ca a cumparat online si chiar mai are de gand sa isi cumpere cateva camasi. Cand l-am intrebat daca mai are nevoie de camasi, a spus ca nu, insa ii plac modelele si nu strica sa aibe cateva in plus. E clar. Era atat de fericit ca a gasit un magazin de unde sa isi cumpere ceea ce ii place, incat nu putea sa se abtina din a cumpara mai mult decat are nevoie. Credea intr-un fel ca nu va mai avea o asemenea sansa.
Este o adevarata placere sa faci cumparaturi online. Nu este nevoie de niciun pic de efort si in cateva minute vezi mai multe haine decat ai vedea in cateva ore prin magazine.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Allview X1 Xtreme – Tot mai sus

Brasovenii de la Allview au lansat noul varf de gama pentru smartphone-urile produse de ei, Allview X1 Xtreme. Allview X1

Concurs: De ce mă urmărești?

Vouă vă place magia? Pe mine de la un timp a început să mă pasioneze și acest domeniu. De un

Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio este unul dintre cele mai revolutionare telefoane mobile ale anului. Modelul este primul terminal al joint-venture-ului suedezo-japonez


Tags assigned to this article:
camasicamasi damastarshiners
Sari la bara de unelte