click aici

Ce vis am avut…


Copil fiind, ai fost ades intrebat „ce vrei sa te faci cand vei fi mare?„. Si tu, privind cu ochi senini spre viitor, raspundeai: doctor, invatator, vanzator, pompier etc. Apoi, prin anii de liceu, probabil te-ai razgandit….ti-ai descoperit intre timp veleitati, aptitudini, care te ajutau sa-ti creionezi profilul viitoarei tale meserii. Insa, nu toti am avut sansa sa facem ceea ce ne-am dorit de tineri.

Tu ce ti-ai dorit sa devii si ce practici astazi din punct de vedere profesional? Care sunt factorii care nu au permis indeplinirea unui vis? Esti mai multumit cu meseria actuala sau tinzi catre dorinta din copilarie?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Umzug Transport – Montage und Demontage

Ich erhielt ein Geschenk von meiner Frau mit modernen Möbeln, voller Lichter und schönen Verzierungen. Das Bild, denn ich bin

Automutilarea – act de exprimare

Automutilarea: Sindrom numit si auto-lezarea, este o actiune prin care o persoana isi produce singura rani sau lovituri cu buna

Adobe Photoshop CS3 – Portable

M-am gandit eu astazi sa va pun la dispozitie o varianta mult mai buna si mai accesibila a programului Adobe


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte