click aici

Ce vis am avut…


Copil fiind, ai fost ades intrebat „ce vrei sa te faci cand vei fi mare?„. Si tu, privind cu ochi senini spre viitor, raspundeai: doctor, invatator, vanzator, pompier etc. Apoi, prin anii de liceu, probabil te-ai razgandit….ti-ai descoperit intre timp veleitati, aptitudini, care te ajutau sa-ti creionezi profilul viitoarei tale meserii. Insa, nu toti am avut sansa sa facem ceea ce ne-am dorit de tineri.

Tu ce ti-ai dorit sa devii si ce practici astazi din punct de vedere profesional? Care sunt factorii care nu au permis indeplinirea unui vis? Esti mai multumit cu meseria actuala sau tinzi catre dorinta din copilarie?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Zeghe Production – Ceva Promitator

Baietii de la Zeghe Production au lansat o noua compilatie intitulata Zeghe Production vol.3. Pe compilatie apar artisti ca :

Cum sa inlocuiesti cursorul din CSS

Astazi va voi explica cum sa schimbati cursorul clasic cu unul mai animat si mai colorat. Vorba lu’ ala de

Autoritatile germane recomanda: Nu mai folositi Internet Explorer

Biroul Federal German pentru Securitatea Tehnologiei Informatiei a facut, sambata, o declaratie prin care recomanda tuturor utilizatorilor de Internet Explorer


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte