Philips ramane Philips – Brand

PhilipsFierul de calcat, o necesitate de care am avut neaparata nevoie si am avut noroc si inspiratie sa caut unde trebuie. Haideti sa va povestesc mai pe larg ce s-a intamplat. Am fost nevoie sa particip la un blog meting in Severin, impreuna cu cativa prieteni. I-am spus sotiei sa imi pregateasca hainele pana cand eu vin de la market. Cand am ajuns acasa, sotia se vaitase ca arde prea tare fierul de calcat si mi-a ars camasile.

Am desfacut eu fierul de calcat si am lipit doua fire, sincer, nici nu stiam daca este de la ele, oricum. Le-am lipit si am incercat iara sa calc hainele, insa temperatura era la fel de ridicata. Am zis sa ma duc cu el la un service, dar costul reparatiilor depasea cu mult 100 lei parca. M-am si gandit, de ce as da 100 lei sa-l repar, cand pot lua unul nou? Cineva mi-a recomandat site-ul Philips.ro si am cautat acolo. Marca este destul de renumita, adica oricum, nu vorbim de orice firma. Presupun ca si voi aveti cel putin un aparat Philips in casa, asa-i?

Philips ramane Philips !!

M-am uitat pe site am gasit un fier de calcat cu generator de aburi, o tehnologie destul de avansata pentru un fier de calcat. Nu numai atat, aveau si un fier de calcat cu aburi vertical si mese de calcat foarte impresionante, care se indoiau si se impachetau intr-un geamantan mic. Repede am pus mana pe telefon, am sunat si le-am explicat problema. Mi-au spus ca in maxim 2 zile, fierul de calcat il voi avea. M-am dus la BlogMeeting si cand m-am intors l-am testat, frate, se observa diferenta. Temperatura reglabila, aburi, moduri de calcat si apretat, totul la doar 120 lei. Habar nu aveam ca un fier de calcat, poate fi asa performant, sincer.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns