click aici

TU si EU sau NOI


TuMangaie metalul rece al armei de dinaintea sa, o aseza cu grija in sertarul biroului pe care il incuie cu atentie, apoi se ridica si se indrepta cu pasi usori spre camera alaturata. In patut se odihnea linistita jumatate TU jumatate EU, partea din NOI ce plange inca agitandu-si manutele in cautarea mangaierii ce s-a pierdut pentru totdeauna de ea. Jumatate din TU e aici, dormind, TU esti in mine si in sufletul pe care l-as pierde pentru a te readuce inapoi, dar stiu ca sufletul mi-este deja plecat din mine printre stelele la care noaptea priveam amandoi visand, razand si iubindu-ne, de unde poate TU acum privesti si imi zambesti la fel de tandru ca atunci cand „de-a dracu` si de rasfatata”, mi-ai dat primul sarut… 

 Dar toate s-au sfarsit de-acum, trebuie sa privesc inainte, pentru ca am de ce. TU, si viata inimii mele plecata demult din mine… Povestile unei lumi albastre, triste si frumoase..vor disparea doar cand sufletul se rupe de trup si treci si trec si trecem in nefiinta! Pentru ca din neant apar si-apari si-acolo te iau cu mine gandule..  Un tarm exotic pietruit cu marmura primeste, in amurg, corabia unor negustori din Europa. Intamplarile care urmeaza sunt cel putin stranii. Totul e colorat in nuante de albastru. Si tarmul, si marea, si fumul mirodeniilor, si ochii femeilor atat de frumoase… Si mai ales un pandantiv de sticla. Cititi cu atentie detaliile.Trenul goneste prin Elvetia banala. Cei doi sunt in calatorie de nunta. Si gandurile calatoresc prin mintea lor.

Am spus albastru, si negru, si alb, si crem, si verde, si rosu, si TU, si eu, si NOI, si restul nespuselor cuvinte ce urla in noi, se zbat sa iasa din noi, sa se faca auzite, stiute, sa se aleaga si sa fie alese dintre toate celelalte cuvinte ce nu au fost spuse sau scrise si… totusi, peste NOI inca pluteste calma, calda si alba tacerea… Ai sa vii sa fiu? Am sa vin sa fii? Doar abur… Ai aparut ca o minune, existi ca un vis si vrei sa pleci ca un fum… Minunile le fac oamenii. 

Iar TU esti un OM ce imi esti Inceput si Sfarsit. Eu aleg Inceputul. TU?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ce vis am avut…

Copil fiind, ai fost ades intrebat „ce vrei sa te faci cand vei fi mare?„. Si tu, privind cu ochi

Post Without A Sidebar

Assertively impact premium collaboration and idea-sharing via holistic web services. Seamlessly actualize accurate bandwidth via client-centric resources. Appropriately facilitate seamless sources without tactical communities. Enthusiastically parallel task progressive „outside the box” thinking vis-a-vis world-class growth strategies. Completely reconceptualize high-quality resources after synergistic convergence.

Trizzy v1.4 – Multi-Purpose WooCommerce WordPress Theme

Trizzy is a powerful multipurpose responsive WooCommerce Theme, excellent compromise among the conflicting requirements of novelty, simplicity, elegance and function.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte