Lui Cher i se refuza din nou tutela de urgenta pentru fiul ei Elijah Blue Allman

In cazul lui Cher, banii nu pot cumpara fericirea si ar putea fi chiar cauza pierderii fiului ei. Cantareata celebrei „Believe” considera ca Elijah Blue Allman nu este in masura sa gestioneze fondurile fiduciare care ii revin in urma decesului tatalui sau, rockerul Gregg Allman, in 2017. Desi fiul sau are inca 47 de ani, starul se teme ca aceasta suma de bani il va impinge spre demonii sai, spre dependenta.

Din nefericire, pentru a doua oara, judecatoarea Curtii Superioare din Los Angeles, Jessica A. ii refuza lui Cher cererea. Ea nu a fost convinsa de urgenta plasarii sub tutela si a respins luni cererea, desi avea in vedere o masura mai ampla, pe termen lung, la o audiere din martie.

O audiere complicata

Cher a asistat la audiere de la distanta, iar fiul ei si-a aparat pozitia prin intermediul avocatilor sai. Acestia au recunoscut luptele sale anterioare, dar au sustinut ca acum era stabil, participand la intalniri si urmand un tratament.

„Suntem incantati ca instanta a constatat ca nu are nevoie de curatela temporara”, a declarat avocatul lui Elijah Blue Allman la iesirea din tribunal. „El are un mare sprijin si se descurca foarte bine”.

Fiul lui Cher, el insusi cantaret, s-a impacat chiar si cu sotia de care s-a despartit. Si aici este problema. Tensiunile dintre vedeta si nora ei au afectat cazul. Marieangela King o descrisese anterior pe Cher ca fiind „categoric nepotrivita pentru a actiona ca tutore”, sustinand ca a fost „martora si victima a unui comportament abuziv din partea mamei lui Elijah”.

Avocatii legendarei interprete au pus sub semnul intrebarii daca Elijah Blue Allman a primit de fapt sprijin. Acestia au spus ca aparenta sa sobrietate si actuala sa sanatate mintala sunt iluzorii. Potrivit acestora, el sufera de tulburare bipolara si a ramas recent fara locuinta, astfel ca echilibrul sau este fragil.

Avocatii lui Cher au declarat ca aceasta nu urmareste neaparat un control direct si ca ar fi fericita ca un mandatar numit de instanta sa ii administreze finantele. Acesta ar putea fi inceputul unei solutii mai calme.

Cher, in varsta de 77 de ani, a facut prima incercare de a obtine tutela fiului sau la inceputul lunii ianuarie. Cu toate acestea, documente recente de la Marieangela King, sotia instrainata a lui ElijahBlue Allman, afirma ca Cher este „categoric incapabila sa serveasca drept tutore”. Marieangela King a adaugat ca „a fost martora si a experimentat un comportament abuziv din partea mamei lui Elijah”.

In petitia sa initiala, Cher a declarat: „Elijah are dreptul la distribuiri regulate dintr-un fond infiintat de tatal sau in beneficiul sau, dar avand in vedere problemele sale de sanatate mintala si de abuz de substante, petitionara este ingrijorata ca fondurile distribuite lui Elijah vor fi imediat cheltuite pe droguri, lasandu-l pe Elijah fara resurse pentru a se intretine si punand viata lui Elijah in pericol”.

Documentele tribunalului precizeaza ca Cher a lucrat „neobosit” pentru a-si ajuta fiul sa „urmeze un tratament”. In aceleasi documente se mai precizeaza ca Marieangela King „nu l-a sprijinit” in procesul de recuperare si a lucrat in mod activ pentru a-l impiedica pe ElijahBlue Allman sa renunte la dependente.

 

Sursa: https://fr.news.yahoo.com/cher-voit-%C3%A0-nouveau-refuser-060900004.html

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns