click aici

Optiuni pentru un imprumut rapid de bani

Optiuni pentru un imprumut rapid de bani

Ce se intampla atunci cand fondul dvs. de urgenta nu este suficient?

Lipsa unui loc de munca pe termen lung sau o urgenta medicala poate epuiza rapid economiile, lasand oamenii fara prea multe posibilitati. Potrivit unui sondaj recent privind asteptarile consumatorilor, una din trei persoane declara ca nu ar putea sa castige suficienti bani in decurs de o luna pentru a acoperi o cheltuiala neasteptata. In astfel de momente vulnerabile oamenii risca sa faca alegeri gresite si sa caute ajutor financiar la persoane sau companii care ii vor ruina. Iata cateva exemple de surse prin care se pot imprumuta bani pe termen scurt:

Imprumut de la familie sau prieteni

Este o conversatie incomoda pe care o puteti avea cu o persoana apropiata, dar a imprumuta bani de la un prieten sau de la o ruda poate fi o idee mult mai buna decat de a avea o datorie cu dobanda mare la banca.

Deoarece aveti deja o relatie, este posibil sa-i convingeti mai usor sa va imprumute bani, in comparatie cu o banca care ar lua decizia dupa efectuarea unui control de credit si evaluarea altor informatii financiare.

Carduri de credit

Daca aveti nevoie de numerar cu adevarat pe termen scurt si aveti suficiente venituri pentru a-l plati repede, atunci datoria de pe cardul de credit poate fi o optiune decenta. Aceasta optiune devine si mai buna daca va puteti califica pentru un card cu o oferta de interes 0%.

Credite rapide

Imprumuturile rapide sunt o optiune buna atunci cand aveti nevoie urgenta de bani, dar nu de o suma foarte mare. Avand in vedere ca un credit la banca necesita aprobare, iar urgenta dumneavostra nu poate astepta cateva zile, puteti alege o firma de credite rapide din aceasta lista https://gcompare.co/ro/credite-rapide/ .In general sumele aprobate de aceste firme sunt relativ mici, ceea ce inseamna un avantaj pentru dvs. pentru ca veti scapa rapid de datorie.

Imprumut la amanet

Comisionul unei case de amanet este destul de mare, insa in functie de obiectul pe care il lasati si suma pe care o primiti, uneori poate fi o alegere buna, mai ales ca primiti banii pe loc. Singurul lucru rau care se poate intampla cand alegeti sa va imprumutati de la un amanet, este ca puteti pierde obiectul lasat acolo in cazul in care nu platiti. In plus, daca nu puteti plati obiectul intr-o luna, puteti prelungi contractul platind doar comisionul.

Imprumutul la banca

Un imprumut pentru nevoi personale la banca se aproba in general in 1-2 zile lucratoare. In functie de banca si dobanda pe care o aplica, nu este intotdeauna o idee rea. Dar daca nu aveti un loc de munca in momentul in care faceti imprumutul, atunci aceasta optiune nu mai este valabila. Bancile au nevoie de acte doveditoare care sa arate ca puteti plati rata lunara, si ca puteti trai decent cu suma care va ramane din salariu dupa achitarea datoriei.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Socant: Roman ucis in Italia de catre patru tunisieni

Român din Italia, omorât în timp ce încerca să-și apere soția de patru violatori Dramă cumplită pentru un român în

Cernobil – O zona incremenita in timp

Noi oamenii nu vrem sa recunoastem, insa suntem distructivi, avem un intreg istoric legat de distrugerile omului pe aceasta planeta.

Un real ajutor vine de la profesionisti

Asa e de stresant cand nu am timp sa fac curat. Venind seara tarziu, vad cum se aduna praful, fiecare

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar