click aici

Tabu sau nu!

Tabu sau nu!

Desi in Romania termenul de videochat este inca tabu, exista numeroase voci care se ridica si vin cu argumente pro videochat. Trebuie sa specific inca de la inceput ca ideea de videochat este inteleasa in mod gresit de cele mai multe ori de foarte multi oameni si asta datorita lipsei de informare.

Stiu din proprie experienta ca multi care aud ca se fac angajari la un studio videochat bucuresti, spre exemplu, pentru ca in Bucuresti se gasesc n joburi, ar stramba din nas spunand ca este o meserie… usoara. Insa tin neaparat sa ii anunt pe acestia ca videochat nu inseamna numai ceea ce sta in sfera eroticului, prin videochat se poate intelege de asemenea si chat cu un continut non-adult, acesta referandu-se la servicii platite de informatii, training-uri in diferite domenii servicii pentru surdo-muti si asa mai departe.

Insa, dupa cum ati banuit presupun, acum nu vorbesc despre acest gen de videochat, adica de cel cu continut non-adult, ci despre videochat cu continut adult. Despre acesta oamenii au inca retineri si idei preconcepute, mai ales despre persoanele care lucreaza in acest domeniu.

Ce presupune insa acest job

Ce presupune insa acest job cu siguranta nu stiti foarte multi dintre voi. Asta incerc eu sa explic acum… Daca la inceput existau mai multe modele care practicau aceasta meserie de acasa, astazi ele pot face aceasta munca intr-un studio profesionist, intr-un cadru absolut legal… si castigurile… ei bine acestea sunt incomensurabile fata de cele ce ar putea fi castigate intr-un alt lor de munca, de 12 ore pe zi de exemplu…

Videochatul pentru adulti presupune discutii intre client si modelul de videochat intr-un cadru privat, contra cost bineinteles. Subiectele de discutii pot varia, in functie de dorintele clientilor, si de cele mai multe ori au un continut erotic dar pot fi si despre muzica, despre hobby-uri si asa mai departe.

videochatul-membru-model-300x226

Ce este foarte interesant in acest domeniu este faptul ca acei clienti platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelul in cauza, acesta castigand astfel bani frumosi, asa cum am spus si mai sus… Insa modelele au posibilitatea de a-si alege clientii si pot conduce o conversatie in directia pe care o doresc ele, fara a se lasa manipulate de clienti. In acelasi timp tot modelul poate alege ce fel de atitudine sa aibe fata de client…

Multi cred ca modelele sunt obligate sa faca anumite lucruri in fata camerei insa acest lucru este total neadevarat, acestea nefiind obligate sa faca absolut nimic. A lucra intr-un studio de videochat inseamna in principal imagine, conversatie, senzualitate, feminitate si mai ales seriozitate.

Nu zice hop pana nu sari gardul

Este o vorba din batrani care spune asa: „nu zice hop pana nu sari gardul”, cred ca se potriveste foarte bine in aceasta situatie avand in vedere ideile preconcepute despre acest job. Cred ca mai intai ar trebui sa ne informam si mai apoi sa judecam. Pana la urma a lucra in acest domeniu este ca orice alt loc de munca numai ca este mult mai bine platit!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ce stiti despre videochat?

Cu siguranta multi dintre voi aveti idei preconcepute atunci cand auziti cuvantul videochat, insa multi dintre voi stiti macar un

Ieftin si comod

Imi place mult sa ma plimb din oras in oras, asa ca era momentul sa ma mai duc iar in

Dureri de spate? Nuuu!!!!

Eeeeeiii, pana acum cateva saptamani ma credeam Iron Man, adica nu aveam nici macar o durere de spate, de articulatii


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte