Relaxare si sanatate intr-un singur loc

De cand ma stiu am mers, an de an, impreuna cu parintii intr-o statiune balneara nemaipomenita. Este vorba de statiunea Baile Herculane. Pentru cei care nu cunosc foarte bine aceasta zona va pot da cateva detalii despre ea.

Baile Herculane este o statiune in judetul Caras-Severin, o statiunea de munte cu multe izvoare naturale bune pentru diferite afectiuni ale organismului. Aceasta statiune minunata a fost construita pe locul unei stravechii falii vulcanice. Aceasta statiune are o existenta neintrerupta de doua milenii, aceasta fiind favorizata de existenta izvoarelor termale dar si de asezarea pitoreasca a statiunii aflata intr-o vale adapostita de munti de o frumusete aparte.

Dotarea tehnica de prim rang la un confort de inalta tinuta si bogata diversificare a metodelor de tratament de la cura balneara clasica la diverse metode de fizio si electroterapie, masaje, acupunctura etc. a conferit acestei statiuni un inalt grad de atractivitate.

hostel_saras_sons_5-l

Cu toate aceste atractii balneare, aceasta minunata statiune are si un alt fel de atractivitate… Este minunat sa mergi numai sa vizitezi aceasta zona muntoasa… Este si o superba zona in care te poti distra pe stranduri frumos amenajate in verile toride impreuna cu prietenii si familia.

Desi am fost atatia ani la rand in aceasta statiune, niciodata nu ma satur sa ma bucur de frumusetile pe care aceasta ne-o ofera. Anul acesta suntem hotarati sa mergem un grup mare de prieteni pentru a ne petrece concediul aici, atat pentru distractie cat si pentru sanatate pentru ca avem de gand sa facem un tratament sanatos in acele izvoare cu apa calda care ne va pubne pe picioare cat ai zice peste. Plus ca eu abia astept sa ajung la izvorul cu pa benefica pentru ochi, pentru ca intotdeauna mi-am pastrat ochii sanatosi cu ajutorul acestei ape.

Pentru ca suntem destul de multi am hotarat sa ne facem rezervari din timp pentru a fi siguri ca avem unde sta in perioada concediilor, avand in vedere ca este mereu aglomerat. Am cautat pe internet diferite oferte de cazare insa ne-am oprit la complexul Sarassons. Am gasit pana la urma cazare Baile Herculane pe sarassons.ro, un complex in care eu mai fusesem cazata si stiam ca ofera toate conditiile necesare unui concediu de neuitat.

Acum nu ne ramane decat sa asteptam sa vina vara si concediul pentru ca stiu sigur ca distractia va fi pe masura asteptarilor!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns