Cea mai economica alternativa

De multa vreme ducem o lupta continua cu animalele / pasarile din curtea vecinului de la tara. De ce? Pentru ca intre noi si el este un gard facut din blani (lanteti) din lemn, facut acum zeci de ani chiar de bunicul vecinului actual, care pe zi ce trece este intr-o stare tot mai mare de degradare. Va dati seama ca ne tot rugam de el sa refaca acel gard pentru ca mereu ne trezim in gradina cu pasarile lui si alte vietati din ograda acestuia. Dar ne racim degeama… nu avem cu cine discuta si cu asta basta.

La un moment dat ne-am dat seama ca lenea si zgarcenia fac casa buna impreuna, pentru ca de aceste doua sufera vecinul nostru si ne-am hotarat sa luam noi boii de coarne, asa cum se spune popular, si sa refacem acel gard dintre proprietatile noastre.

Pentru ca a trecut vremea in care ne construiam garduri din blana de lemn, am ajuns la concluzia ca o plasa sudata zincata este solutia ideala pentru rezolvarea acestei probleme. Asa ca ne-am interesat si am observat ca vom iesi si mult mai ieftin si va avea si alt efect estetic, sa ii spun asa!

Si pentru ca joburile noastre nu ne permit sa mergem prin magazinele de profil pentru a ne alege acest model de plasa pentru gardul nostru, am hotarat sa strabatem magazinele online pentru a gasi si cumpara ceea ce ne doream. Si uite asa, dn click in click, am ajuns pe site-ul magazinului Estmetalcab unde am gasit tot ce ne-am dorit.

attachment.php

Dupa cateva rasfoiri ale paginilor am ajuns la concluzia ca aici vei gasi cea mai buna oferta pentru plasa sudata zincata, exact ce aveam noi nevoie. Dar poate ca multi dintre voi nu stiti ca aceasta plasa sudata zincata are diferite intrebuintari si anume:

  • imprejmuiri de proprietati , gradini , livezi
  • custi, colivii
  • delimitare drumuri , terenuri agricole
  • varianta economica de imprejmuire

Dupa ce am gasit aceasta varianta, am prezentat-o si bunicului nostru, pentru ca el este deocamdata serful la casa de la tarea. Bineinteles ca am obtinut si aprobarea acestuia… am comandat plasa sudata zincata, comanda a venit direct acasa si in cateva zile gardul nostru problema nu mai era o problema ci o adevarata minune pentru ochii cunoscatorilor si necunoscatorilor. Si uiote asa am rezolvat problema… Cat despre vecin… si el este mandru tare de ceea ce am realizat noi acolo!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns