click aici

Cele 3 greseli

Cele 3 greseli

O femeie are dreptul sa greseasca de 3 ori in viata: o data din curiozitate, a doua oara de nevoie si a treia oara de placere.  Depinde de femeie, daca incepe sa-i placa, continua, sau varianta a doua greseste de mai multe ori pentru fiecare etapa.

Cele 3 greseli: Tu de cate ori ai gresit si din ce motiv?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dacă mâine nu voi mai fi…

Dacă lumea se termină mâine, vreau să spun cu un zâmbet larg că nu regret nimic. Deşi poate că, recunosc,

Animalul din om

Mereu prezent, mai mult sau mai putin, animalul din om este o realitate prezenta, fara doar si poate, „o urma”

Locco isi incarca bateriile de la AcipHosting

De ceva vreme tot caut un server de unde sa imi pot incarca bateriile asa cum vreau eu si nu


11 comments

Write a comment
 1. Mara
  Mara 20 ianuarie, 2016, 13:00

  Te corectez, Locco! Poti gresi si din alte motive, iar la capitolul asta, voi barbatii ne intreceti cu mult..wink. Eu am gresit din nestiinta… P.S.: Pot sa-ntreb de ce ai o parere atat de proasta despre femei? Asta reiese din postarile tale…

  Reply this comment
 2. Simona
  Simona 20 ianuarie, 2016, 13:00

  Mda…curioasa nu sunt asa ca asta cade,nevoile stiu sa mi le stapanesc pentru ca sunt om si deci am ratiune, si asta cade. Ramane placerea de a iubi si a fi iubita,si atata timp cat am dorit asta nu consider ca am gresit,ca dupa un timp relatia s-a consumat asta e.

  Reply this comment
 3. Ana
  Ana 20 ianuarie, 2016, 13:01

  Eu cred ca o singura data am gresit: `iubind pe cine nu trebuie` , dar incerc sa-mi indrept greseala…

  Reply this comment
 4. Daniela
  Daniela 20 ianuarie, 2016, 13:02

  Eu am gresit.. Intai i-am dat increderea toata, apoi l-am iubit mai mult de cat merita si in cele din urma i-am acordat prea multe sanse..si nu le-a pretuit.

  Reply this comment
 5. Tudor
  Tudor 20 ianuarie, 2016, 13:02

  Greselile enumerate in tematica topicului, sunt considerate greseli, doar pentru ca le privim din viitorul si nu din prezentul lor . Daca am fi din nou in prezentul acelor greseli, le-am repeta . Orice om face un lucru doar pentru ca asa simte atunci ! Consecintele au fost facut neplacute doar de catre cei impreuna cu care facem respectivul lucru . Cu alte cuvinte, o femeie daca face sex cu un barbat de care s-a indragostit, a facut ceea ce a simtit atunci

  Reply this comment
 6. Tudor
  Tudor 20 ianuarie, 2016, 13:03

  Fapta sa se dovedeste o greseala doar pentru ca partenerul, prin comportamentul sau ulterior, face ca acea aventura sa para o greseala a femeii . Ea nu a gresit, ci asa a simtit atunci prin libera alegere . Teoretic, in general, oamenii nu gresesc, ci doar simt diferit utilitatea sau inutilitatea unei fapte .

  Reply this comment
 7. Tudor
  Tudor 20 ianuarie, 2016, 13:03

  In acceptiunea lui, fiecare om stie de ce a facut un lucru anume si raspunde pentru riscuri si consecinte in fata celor ce nu simt la fel si care nu sunt de acord cu el . Pana la urma, unele fapte, gesturi sau hotarari, devin greseli doar cand sunt privite din viitorul acestora, atunci cand varsta nu mai este aceeasi .

  Reply this comment
 8. Catalina
  Catalina 20 ianuarie, 2016, 13:04

  De..drag..si de inima albastra…!! Nici un regret! Si nici o greseala!! Doar nemarginire ..si uneori,un dor nesfarsit…!!

  Reply this comment
 9. Madalina
  Madalina 20 ianuarie, 2016, 13:04

  Ma intreb la ce greseli te referi… Pentru ca nu exista om sa nu greseasca, nimeni nu e perfect… totul depinde de gravitatea greselii si de imprejurarile ei… Nu stiu, am gresit ca m-am nascut… Sau poate am gresit cand mi-am ales parintii (oare a fost alegerea mea?) . Am gresit in situatii in care nu aveam de ales… Nu puteam alege, pentru ca au ales altii pentru mine…

  Reply this comment
 10. Niki
  Niki 20 ianuarie, 2016, 13:06

  Eu cred ca iubirea nu este o greseala…E un lucru bun sa iubesti, mai ales sa iubesti frumos, sa iubesti din suflet si sa pui mult suflet…Nascuta fiind din iubire, eu zic ca e ceva frumos, deci iubirea nu este o greseala!

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 20 ianuarie, 2016, 13:07

   Nu iubirea era o greseala, Niki. Si ca o idee pentru voi femeile, nu cautati barbatul perfect ca nu exista, cautati barbatul care iubeste perfect.

   Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte