click aici

Incident violent la una dintre cele mai bune scoli din Sibiu. Afla care este motivul


Un incident extrem de grav a avut loc la una dintre cele mai bune şcoli din Sibiu. Un elev de clasa a VI-a a fost bătut în toaleta instituţiei de un tânăr de 22 de ani, despre care nimeni nu știe cum a intrat în instituție. Tânărul era furios că băiatul îi lovise fratele peste cap, iar acesta suferise recent o operaţie pe creier.

Unitatea de învăţământ nu mai are paznic de peste un an, când gardianul angajat şi plătit de părinţi a fost concediat, pe motiv că nu îşi făcea datoria. Nici conducerea şcolii nu a angajat un alt paznic, explicând că nu are un astfel de post în organigramă, şi, în consecinţă, nici buget pentru a-l plăti. În schimb, după acest incident, accesul părinţilor în unitatea de învăţământ a fost interzis. Din fericire, elevul agresat nu a avut nevoie de spitalizare. Tânărul care l-a atacat este acum cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe asupra unui minor şi riscă să ajungă la închisoare.

sursa text & video

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dhost + CloudFlare rezulta RailGun

In luna Martie 2012 Dhost  Software a devenit partener cloudflare, astazi a venit momentul sa trecem la un parteneriat superior care sa

Tabu sau nu!

Desi in Romania termenul de videochat este inca tabu, exista numeroase voci care se ridica si vin cu argumente pro

Oedip – Complexe

Complexul lui Oedip este, in traducere libera, atractia erotica fata de parintele de sex opus. Venit din mitologie, Oedip isi


Sari la bara de unelte