In administrarea unei firme conteaza orice detaliu

Peste tot in jurul meu aud de firme, despre infiintarea unei firme, despre cele mai bune domenii, toata lumea vrea sa isi deschida o firma. Eu ma uit putin ciudat la ei, da, e o idee buna, daca stii ce vrei sa faci. Dar sa te aventurezi fara experienta intr-un domeniu, nu prea suna bine.

hrpEste nevoie sa se apeleze la un expert in domeniu, chiar si firmele mari o fac. Pentru a avea succes, bugetul trebuie folosit intr-un mod cat mai eficient, personalul trebuie ales si antrenat, timpul nu trebuie pierdut. Eventual si intalarea a diverse software, care ajuta ca organizarea din interiorul firmei sa fie mai buna, soft pentru salarizare, de administrare personal si altele de genul.

In administrarea unei firme conteaza orice detaliu, orice ar putea imbunatati un proces, oricat de mic ar fi el. Tot ar reprezenta un plus fata de concurenta. O data cu crearea unei firme ar trebui sa vina si ideea de a fi cei mai buni, altfel ce rost ar avea sa te complici daca nu ai de gand sa cresti.

Economia merge bine, din nou, sunt o gramada de domenii in care s-ar putea infiinta o firma, unde ar face profit, dar depinde si de noroc, sau relatii? Ideea e ca nu suntem obligati sa muncim pentru visul cuiva, putem angaja oameni sa realizeze visul nostru. Este nevoie de curaj, de anumite cunostinte legate de ceea ce vrem sa facem si timp. Daca nu ne dedicam timp, nu vom reusi sa facem prea multe.

Eu unul nu sunt prea convins de ideea de a-mi deschide o firma, pentru inceput prefer sa lucrez ca simplu angajat. Cred ca e suficienta raspunderea pe care o voi primi, asa fara experienta, nefiind nevoie sa am pe cap problemele unei intregi firme. In viitorul mai indepartat, cine stie. Daca voi avea ocazia, daca va fi vreo oportunitate, cu siguranta nu o voi rata. Nici nu voi ezita, concurenta va aparea instant si imi va lua sansa. La urma urmei, fiecare dintre noi vrea acelasi lucru, bani, sau profit. Nimeni nu face ceva gratuit, nimic nu e gratis.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.