click aici

Liga Studentilor provoaca studentii la un concurs cu greutate!


RoboTEC este un concurs de talie internationala organizat de catre Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare,cu sprijinul cadrelor didactice si al companiilor din sfera IT&C.

Acesta se adreseaza studentilor de la facultati de profil din tara si din strainatate, pasionati de robotica si inteligenta artificiala, si are ca scop primordial aprofundarea cunostintelor si perfectionarea/imbunatatirea abilitatilor participantilor in ceea ce priveste crearea,programarea si testarea unui robot autonom, ce respecta cu strictete prevederile impuse de regulament si indeplineste fara echivoc cerintele probei specifice.

In acelasi context, concurentii mai beneficiaza de sansa de a interactiona in mod direct cu mediul academic din Universitatea Politehnica Timisoara prin intermediul vizitelor specifice efectuate in institutia de invatamant in cauza, in campusul universitar si la diverse obiective turistice importante din Municipiul Timisoara.

Desfasurarea propriu-zisa a proiectului presupune angrenarea celor inscrisi in concurs in cadrul a 4 probe cu obiective specifice, dupa cum urmeaza:

  • 1) Proba de urmărire a liniei, care va testa abilitatea echipelor de a construi un robot autonom capabil să urmărească fără eroare un traseu într-un timp cât mai scurt. (regulament)
  • 2) Proba de mini-sumo ,care va testa abilitatea echipelor de a construi un robot autonom capabil să-și împingă adversarul în afara unui ring circular. (regulament)
  • 3) Proba de ieșire din labirint,care va testa abilitatea echipelor de a construi un robot autonom capabil să găsească într-un timp cât mai scurt o celulă dată a unui labirint perfect. (regulament)
  • 4) Proba liberă care va testa abilitatea echipelor de a construi un robot interesant pe care să-l prezinte și să-l promoveze în cadrul evenimentului. (regulament)

In aceasta ordine de idei, RoboTEC reprezinta o competitie cat se poate de autentica pentru domeniul roboticii, unde oportunitatile de dobandire sau diversificare a experientei de programator se imbina perfect cu cele de socializare cu persoane ce activeaza sub o forma sau alta in domeniul tehnologiei.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dzonia v.3.4 – Inkthemes Premium WordPress Theme

Dzonia is a Single Click Install Theme, Simply by pressing the “Activate” Button on the Themes Area. Your WP Theme

Tips & tricks in alegerea unei firme de web design

O firma de web design trebuie sa impresioneze inca de la prima vedere, chiar cu propriul site, deci daca in

Teme profesionale wordpress gratuite

Am observat ca blogosfera internationala se mareste cat vezi cu ochi,iar cei care incep asi face un blog nu stiu


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar