click aici

Telefonul meu isi spune povestea… adevarata istorie a aparatelor


Acum sincer.. cum putem rezista noi fara aparatura asta de ultima generatie cand vezi fel si fel fe anunturi online care mai de care cu titluri : telefoane mobile noi , telefoane beton,telefoane super tari, telefoane ieftine si lista lor continua… Ne modernizam dom’le si daca nu avem ultimul tip de smartphone sau ultima tableta si nu din aia no name … cu prtentii firme de top firme ce au un renume nu asa….

Cand mi-am luat primul telefon mobil toata va inchipuiti ca primele 48 de ore nu l-am lasat din mana …parea cel mai frumos vis 😀 .. cine mai era ca mine un tanc de vreo 13 ani cu o chestie din aia ce se pune la ureche :D.. Uite ca timpul a trecut si de la un Motorola SlimLite ce aveam la un smartphone de exceptie dupa parerea mea si anume un HTC One S ..bineinteles ca nu l-am cumparat cu banii jos ci l-am primit cadou de la Cosmote la abonament pentru fidelitate.

Acum sa va fac un scurt istoric al telefoanelor ce au trecut prin gherutele lu’ Locco.

Daca am omis vreun model este ca am uitat cum se numea .. si asa am stat 35 min sa caut modelul ala de Motorola (prima mea caramida)… As putea discuta mult pr tema telefoanelor ce mi-au trecut prina mana… fiecare model are o poveste insa pentru asta ar trebui sa fac un blog separat 😀 . Adevarat este ca daca le puneam unul peste altul cred ca aveam toate sansele sa construiesc un zid sau sa-mi deschid taraba ori sa le folosesc ca arme albe … cu siguranta puteam ucide pe cineva cu un Nokia din seria lu’ 34 :)) . Voi ce aparate ati avut ? Grele asa’i ?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Caravana Reducerilor miniPRIX ajunge in weekend-ul 3-4 Noiembrie in judetele Dambovita, Neamt si Brasov!

Am aflat de la Blogatu ca in weekend-ul acesta, 3 – 4 Noiembrie, Caravana Reducerilor miniPRIX va sosi in judetele Dambovita, Neamt si

Collaboratively monetize virtual bandwidth

Dramatically drive prospective results and diverse content. Phosfluorescently brand process-centric ideas whereas out-of-the-box systems. Distinctively simplify error-free internal or “organic”

Localhost – Web Server cu appserv

In tutorialul de astazi va voi explica cum sa va faceti propriul web server de teste in calculator. Pentru inceput


2 comments

Write a comment
 1. Catalin
  Catalin 11 December, 2012, 08:23

  Articol platit? 😀

  Reply this comment
 2. LoccoChicco
  LoccoChicco Author 11 December, 2012, 16:29

  Dar amintirile sunt reale !

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar