click aici

Hello world !


Bună seara ! Numele meu este Dewtza şi începând cu seara asta de 11 decembrie voi posta pe locco.ro ce-mi trece mie prin cap.

cea mai recentă poză a mea (08.12.12)

Ar cam trebui să spun ceva despre mine, nu? Păi am aproape 18 ani, sunt o adolescentă cu multe vise şi planuri şi iubesc viaţa. Sunt în zodia berbec şi asta spune multe despre mine… Sunt foarte încăpăţânată (pe principiul, dacă eu o văd albă şi tu o vezi neagră e cu siguranţă albă) şi urăsc să nu am dreptate. Mă enervez destul de uşor, dar pe de altă parte sunt şi foarte sensibilă şi pun multe lucruri care nu ar trebui luate în seamă la suflet. Calitatea mea e că uit destul de repede şi la fel de repede îmi revine zâmbetul pe buze după o ceartă sau o contrazicere. Am cam terminat cu defectele, acum să zic şi ceva de bine, nu? Păi sunt foarte ambiţioasă şi când îmi propun ceva trebuie să reuşesc, sunt înţelegătoare şi sociabilă, aproape mereu happy ( sau pe româneşte “cu zâmbetu’ pe buze” ).
Locuiesc în Câmpina, un oraş din Prahova şi sunt clasa a 11a la un liceu din oraş. Mă visez peste vreo 2 ani locuind în capitală, studentă la Jurnalism. Sunt diferită şi ador asta. Nu sunt deloc prefăcută şi dacă nu suport pe cineva nu-l suport şi gata, poate de asta niunie 2012 - MamaiaMult mai multe despre mine o să aflaţi citind ceea ce voi posta, vă asigur. Aştept comentarii, întrebări şi cei mai vreţi voi. Mă mai găsiţi şi: pe feisbuc’ sau pe tumblr . Ne citim cu un prim articol tot astă seară :>u par “de treabă”. Îmi aleg cu grijă prietenii ( de fapt, cu sinceritate, din clasa a IXa până în prezent, am decât o singură prietenă ) şi nu sunt genul să piardă nopţile prin cluburi sau să-şi aleagă prietenul după grosimea portofelului. Mă interesează viitorul meu şi poate sunt puţin cam prea visătoare. Îmi place să citesc ( autor preferat este Paulo Coelho ) şi… poate am spus deja cam multe despre mine şi v-am plictisit. Ăăă.. încă ceva, mai am un blog, doar “a meu a meu a meuuuu” :o3 pe care postez chestii mai sentimentale cu care nu o să vă încânt/plictisesc pe locco.ro – Jurnalul Dewtzei .

 

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O bijuterie potrivita la momentul potrivit

Bijuteriile au fost dintotdeauna accesoriul preferat de femei dar si de foarte multi barbati inca din vechi timpuri. O bijuterie

Pasiune ca-n filme

Recunosc, sunt vinovata, iubesc filmele de dragoste, ma topesc atunci cand vad scene de iubire sincera, adevarata insa… imi plac

Cum iti dezvolti copilul?

Chiar daca multi dintre noi inca nu am ajuns la varsta la care sa avem copii, trebuie sa stam un


8 comments

Write a comment
 1. Catalin
  Catalin 12 December, 2012, 11:08

  Bine ai venit prin zona 😀

  Reply this comment
 2. Yamasha
  Yamasha 12 December, 2012, 20:19

  hello here 😀 asteptam articole interesante…

  Reply this comment
 3. Dewtza
  Dewtza 12 December, 2012, 20:58

  Mersi Cătălin.. Locco nu’s chiar aşa neajutorată cum par :))

  Reply this comment
 4. LoccoChicco
  LoccoChicco Author 12 December, 2012, 21:25

  Yamasha, încerc să fac tot posibilul 🙂

  Reply this comment
 5. Vlad
  Vlad 12 December, 2012, 22:18

  M-ai făcut curios. Vom vedea cât de visătoare eşti 8->. Chiar vreau să aflu :).

  Reply this comment
 6. Adriana
  Adriana 17 December, 2012, 14:09

  Bine ai venit draguta.. la cat mai multe articole interesante…:)

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar