click aici

Hello world !


Bună seara ! Numele meu este Dewtza şi începând cu seara asta de 11 decembrie voi posta pe locco.ro ce-mi trece mie prin cap.

cea mai recentă poză a mea (08.12.12)

Ar cam trebui să spun ceva despre mine, nu? Păi am aproape 18 ani, sunt o adolescentă cu multe vise şi planuri şi iubesc viaţa. Sunt în zodia berbec şi asta spune multe despre mine… Sunt foarte încăpăţânată (pe principiul, dacă eu o văd albă şi tu o vezi neagră e cu siguranţă albă) şi urăsc să nu am dreptate. Mă enervez destul de uşor, dar pe de altă parte sunt şi foarte sensibilă şi pun multe lucruri care nu ar trebui luate în seamă la suflet. Calitatea mea e că uit destul de repede şi la fel de repede îmi revine zâmbetul pe buze după o ceartă sau o contrazicere. Am cam terminat cu defectele, acum să zic şi ceva de bine, nu? Păi sunt foarte ambiţioasă şi când îmi propun ceva trebuie să reuşesc, sunt înţelegătoare şi sociabilă, aproape mereu happy ( sau pe româneşte „cu zâmbetu’ pe buze” ).
Locuiesc în Câmpina, un oraş din Prahova şi sunt clasa a 11a la un liceu din oraş. Mă visez peste vreo 2 ani locuind în capitală, studentă la Jurnalism. Sunt diferită şi ador asta. Nu sunt deloc prefăcută şi dacă nu suport pe cineva nu-l suport şi gata, poate de asta niunie 2012 - MamaiaMult mai multe despre mine o să aflaţi citind ceea ce voi posta, vă asigur. Aştept comentarii, întrebări şi cei mai vreţi voi. Mă mai găsiţi şi: pe feisbuc’ sau pe tumblr . Ne citim cu un prim articol tot astă seară :>u par „de treabă”. Îmi aleg cu grijă prietenii ( de fapt, cu sinceritate, din clasa a IXa până în prezent, am decât o singură prietenă ) şi nu sunt genul să piardă nopţile prin cluburi sau să-şi aleagă prietenul după grosimea portofelului. Mă interesează viitorul meu şi poate sunt puţin cam prea visătoare. Îmi place să citesc ( autor preferat este Paulo Coelho ) şi… poate am spus deja cam multe despre mine şi v-am plictisit. Ăăă.. încă ceva, mai am un blog, doar „a meu a meu a meuuuu” :o3 pe care postez chestii mai sentimentale cu care nu o să vă încânt/plictisesc pe locco.ro – Jurnalul Dewtzei .

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Anvelopele de vara si anvelopele de iarna

Anvelopele care se folosesc la autoturisme trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a putea fi folosite in conditii optime. In

Sfaturi de specialist pentru intretinerea parului blond

Exista mai multe nuante de blond, de la cel mai deschis la cel mai inchis, de la cel mai auriu

Am ales sa fac ceea ce-mi place

O perioada frumoasa din viata fiecaruia e aceea a studentiei, cand mergi intr-un loc nou, cunosti oameni noi si ajungi


8 comments

Write a comment
 1. Catalin
  Catalin 12 decembrie, 2012, 11:08

  Bine ai venit prin zona 😀

  Reply this comment
 2. Yamasha
  Yamasha 12 decembrie, 2012, 20:19

  hello here 😀 asteptam articole interesante…

  Reply this comment
 3. Dewtza
  Dewtza 12 decembrie, 2012, 20:58

  Mersi Cătălin.. Locco nu’s chiar aşa neajutorată cum par :))

  Reply this comment
 4. LoccoChicco
  LoccoChicco Author 12 decembrie, 2012, 21:25

  Yamasha, încerc să fac tot posibilul 🙂

  Reply this comment
 5. Vlad
  Vlad 12 decembrie, 2012, 22:18

  M-ai făcut curios. Vom vedea cât de visătoare eşti 8->. Chiar vreau să aflu :).

  Reply this comment
 6. Adriana
  Adriana 17 decembrie, 2012, 14:09

  Bine ai venit draguta.. la cat mai multe articole interesante…:)

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte