iPhone 12 si 12 Pro: data lansarii, design, putere, tot ce stim pana in acest moment

La cateva saptamani de la lansarea oficiala, viitoarele iPhone 12 si 12 Pro se contureaza incetul cu incetul. Iata tot ce stim despre viitoarele telefoane lansate de Apple care ar putea fi mult mai numeroase decat de obicei.

 

4 noi modele de iPhone pentru 2020

La fel ca in fiecare an, Apple pregateste o noua generatie de iPhone pentru acest sfarsit de an. In 2020 ar trebui sa fie lansata gama de iPhone 12, menita sa inlocuiasca modelele de iPhone 11 si 11 Pro din 2019.

 

Conform zvonurilor, Apple ar lucra la patru noi modele : doua versiuni de iPhone 12 pe de o parte si doua versiuni de iPhone 12 Pro pe de alta parte. Am reunit in acest articol tot ce stim despre noile modele de iPhone 12 datorita informatiilor aparute cu privire la design, ecran, performante, data lansarii si pret.

 

Iata pe scurt noua gama de iPhone pentru 2020 :

 

  • iPhone 2020 : desiignul lui iPhone 8 cu compusi apartinand modelului iPhone 11 :
  • iPhone 12 : ecran de 5,4 inchi, OLED, modul cu doua aparate foto, lansare in toamna anului 2020 ;
  • iPhone 12 Max : ecran 6,1 inchi, OLED, modul cu doua aparate foto. Lansare in toamna anuului 2020;
  • iPhone 12 Pro: ecran 6,1 inchi, OLED, modul cu trei aparate foto cu LIDAR. Lansare in toamna anului 2020;
  • iPhone 12 Pro Max: ecran 6,7 inchi, ecran OLED, modul cu trei aparate foto cu LIDAR. Lansare in toamna anului 2020.

 

Cu ce seamana iPhone 12?

Pentru Apple, iPhone 12 ar putea insemna o reintoarcere in trecut in materie de design in special. Toate zvonurile sustin ca iPhone 12 seamana cu iPhone 4, cu margini drepte. Marginile din jurul ecranului se pare ca vor fi mai fine si ecranul este acum complet plat. Si bretonul este purtin mai subtire, mai fin. Aceste zvonuri au inceput sa apara inca din 2019 ina nici acum nu sunt 100% confirmate. iPhone 12 va integra un port Lightning insa nu va avea port USB-C.

 

Conform zvonurilor, va trebui sa asteptam pana in 2021 ca Apple sa renunte la conectorul Lightning, fara sa il inlocuiasca.

 

Va avea un breton ?

Da, ecranul lui iPhone 12 ar trebui sa continue sa aiba un breton pentru a integra senzorii necesari Face ID. Cu toate acestea, pentru prima data dupa iPhone X din 2017, bretonul va fi mai finut, mai stramt.

 

Ecran OLED de 120 Hz

Marea tendinta de pe piata smartphone-urilor Android sunt ecranele 90 Hz sau mai mult. Este ceva ce Apple propune deja pe iPad Pro cu ecranul sau 120 Hz ceea ce permite un afisaj mult mai fluid al interfetei.

 

Un procesor A14 Bionic

Noua generatie de telefoane va fi insotita de de un nou procesor ceea ce inseamna ca Apple 13 ar trebui sa cedeze locul unui Apple A14 Bionic de a carui productie se va ocupa tot TSMC.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns