Guest post – My future My choice partea a-XI-a

Guest PostGuest Post – Imi asez palmele pe locul in care in teorie am cunostinta ca s-ar putea afla inima, mainile eliberate acum din stransoarea nemiloasa a catuselor americane apasa cu putere intr-o incercare de a stavili avantul acela necontrolat si neavenit. Reusesc pentru cateva clipe sa stapanesc diavolul din mine, incerc sa deslusesc cate ceva din spusele celui care prezida oficial onor sedinta comisiei, insa cuvintele mi se lovesc de timpane fara a le putea cuprinde si asocia, astfel ca spre disperarea mea nu inteleg nimic. Inghit in sec cu greu nodul din gat si imi impun sa ma linistesc. Dar sunt mai calm decat credeam, iata-ma privind cu dezinvoltura si cu un zambet larg inghetat pe buze mascarada ce se desfasoara inaintea ochilor mei obisnuiti cu jocurile de acest gen.

Am analizat dosarul tau. In urma consultarilor avute cu ceilalti membrii ai comisiei am decis ca nu indeplinesti conditiile prevazute de lege pentru propunerea de eliberare conditionata, datorita conduitei si a numeroaselor incalcari ale regulamentului de ordine interioara.  In consecinta, Noi, comisia, am hotarat amanarea ta pe o perioada de 12 luni calendaristice incepând cu aceasta zi, termen dupa care va fi luat in discutie o noua cerere de eliberare conditionata. Zambetul mi s-a transformat in ranjet. Spectacolul continua.

– Hai si semneaza. Faci contestatie?
Dau cu pixul pe linia punctata.
-Normal.

Cititi intreaga serie Guest post – My future My choice aici

Cortina a cazut ,dar „the show must go on” , bade! Ma intorc in camera. In timp ce imi aprind o tigara de care am atata nevoie, realizez ca sunt oarecum putin surprins. 12 luni? Mda,nu ma gândeam la asta. Atata amanare?Noroc ca nu se termina aici. De fapt, abia acum incepe. Si oricum, de aici inainte se joaca numai ” in deplasare”! Aici visele sunt de doua feluri: spulberate si cele ce nu se adeveresc. A mai trecut o zi, iata cum de bine de rau, am trecut si eu prin ea. Ca ea a trecut pe langa mine, asta e cu totul alta poveste. In definitiv, nu e decat o alta zi risipita ce a decurs la fel ca precedenta, urmand sa vina o alta zi ce va decurge la fel de stereotip ca prezenta. Rutina zilnica asociata unei oarecare doze de optimism, optimismul in acest caz insemnand gandul ca intr-o buna zi totul se va termina si atunci voi fi departe de ziua de astazi, ma voi putea gandi in liniste la „acum”.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns