click aici

Cele mai ciudate atractii turistice din lume

Cele mai ciudate atractii turistice din lume

Exista persoane care adora sa calatoreasca. Le place sa exploreze cat mai multe locuri cu putinta si detesta rutina. Acum ca vara suna la usa si este cea mai potrivita perioada pentru a calatori aceste persoane vor putea pleca  in descoperirea lumii. Daca te numeri si tu printre acele persoane ai ajuns in cel mai potrivit loc. Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai ciudate atractii turistice din lume.

Biserica de sticla. Un nume destul de straniu, nu-i asa? Suntem de acord cu voi. Cu toate acestea, aceasta atractie nu are nimic religios. A fost ridicata in onoarea femeilor pentru a le reda speranta in ceea ce priveste gasirea sufletului pereche. Acest proiect de 23 milioane de dolari si care masoara 17 metri este un monument comemorativ thailandez dedicat femeilor care, in anii 50 si-au pierdut picioarele in timpul poluarii cu arsenic, privand un numar mare de femei de privilegiul de a purta tocuri in timpul casatoriei.

Degetul urias. Acest deget urias se afla in Paris, Franta. Este o replica a degetului autorului care nu este altul decat Cesar Baldaccini. Ceea ce o face atat de speciala este ca nimeni nu intelege cu adevarat ce semnifica.

Cea mai mare comoda din lume. Aceasta comoda care masoara 38 de metri inaltime a fost construita la High Point, in Carolina de Nord, cel mai important oras al mobilei din lume. Exista doua soseste mari care atarna din sertar pentru a sublinia industria cioraperiei.

Homarul gigant. Iata un alt monument turistic la fel de straniu ca precedentele. De aceasta data va propunem o calatorie virtuala in Australia. Acest homar a fost construit pentru a promova fructele de mare si lemnul din care se fac numeroasele opere de arta australiene.

Gradina Iadului. Aceasta gradina cu siguranta iti va da fiori. Aceasta atractie exista si se numeste Wang saen Suk Hell Garden. Este situata in apropiere de Bangkok, Thailanda. Reprezinta infernul budist. Vei vedea aici statui desfigurate, care exprima durerea si pedepsele primite in urma comiterii unor pacate.

Prada Marfa. Aceasta atractie se afla in Texas, Statele Unite ale Americii. Fatada sa promite produse de lux in timp ce usa nu poate fi deschisa. Departamentul Transporturilor a declarat-o in cele din urma muzeu.

Grota cristalelor. Aceasta grota mexicana contine cristale uriase de selenit, un tip de ghips. Cel mai mare cristal masoara 12 metri lungime si are un diametru de patru metri, greutatea depasind 55 de tone. Privelistea taie respiratia insa este rezervata celor mai norocosi, putini sunt cei care se aventureaza sa escaladeze aceasta grota. In plus, temperatura din grota este de 58 grade Celsius ceea ce poate fi mortal dupa 10 minute.


Related Articles

Sport pentru o sanatate de fier

Cu totii stim ca sanatatea nu inseamna doar ca trebuie sa mancam numai alimente sanatoare, ci si sa facem sport

O fotografie = o parte din viata

O imagine este o particica din viata fiecaruia dintre noi. Oricine isi doreste sa imortalizeze anumite momente din viata sa

Inca un pas inainte

Nu demult imi deschisesem un bar in satul de unde proveneam. Decisesem sa fac un bar frumos si modern, deoarece

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar