Retro nu inseamna neaparat vechi

Daca iubesti decorurile retro, vintage nu inseamna ca esti demodat si ca ai ramas blocat in timp, din contra inseamna sa fii la moda. S-au dus demult timpurile in care adoptarea stilului retro in casele noastre insemna ca suntem de moda vechi. Iata ca a venit momentul ca retro sa insemne de fapt nou, nu vechi.

untitled(2)Stilul retro a capatat un sens extins si acest lucru se intampla datorita magazinelor de mobila care au inceput sa se axeze si pe piese noi de mobilier dar care au influente retro. Un stil retro in casa poate fi obtinut si cu ajutorul unor diverse accesorii reconditionate si readaptate, care propun un look retro.

Firmele de mobilier propun o gama variata de colectii inspirate din stiluri clasice, asa ca nu-ti va fi greu sa conturezi un ambient retro, cu mobila noua si functionala. Daca vrei ca amenajarea ta sa fie cu adevarat speciala, integreaza in decor si un element autentic, care sa apartina perioadei istorice vizate. Poate fi vorba despre un fotoliu stil, un tablou, o vaza sau o poza veche de familie, o comoda cu cinci sertare in stil retro dar si multe altele.. Un interior actual nu poate fi lipsit de beneficii de ordin tehnologic, asa ca marea provocare va fi sa le incluzi armonios in decor.

In ajutorul nostru sare un magazin care este deja expert in mobilier retro. Acest magazin se numeste Retroboutique si cu siguranta v-ati dat seama ca pana si numele il recomanda.

Nu cred ca este nevoie sa va spun eu foarte multe despre acest magazin ci va voi cita chiar cuvintele celor care au avut aceasta idee minunata: „…la noi, timpul mai are încă răbdare – te poţi plimba printre rafturi privind şi alegându-ţi cadoul în voie. Felinarul care veghează în colţ te-ajută cu destulă lumină. La noi în prăvălie îşi aşteaptă muşterii ceasuri de perete prăfuite, rame de poză înflorate şi lămpi cu picior din lemn. Piese de mobilă cu patină cheamă domni cu joben şi domniţe în rochii înflorate. În drumul tău spre ceaiul de amiază ia unele din ele cu tine. Între toţi cei la fel, tu ai să fii cel venit spre ţinere de minte.”

Nu cred ca as fi putut spune  mai bine decat ei… asa ca daca va doriti un astfel de decor de poveste, stiti unde sa mergeti. Mobilierul de aici are o eleganta aparte… si va va transpune in cadre mirifice, de vis…

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns