Acel moment cand husa apare inaintea telefonului

huse telefon

An de an se creeaza o isterie generala. Va fi lansat noul model Samsung! Va fi lansat noul model Apple! Batalia acestor doi giganti din domeniul smartphone-urilor continua de la un an la altul. In acest articol va voi vorbi putin despre iPhone 8 – dupa cum il denumesc analistii si care urmeaza sa fie lansat oficial in septembrie – dar si despre o noutate absoluta: huse pentru iPhone 8.

Dintre toate zvonurile din online cu privire la iPhone 8, consider ca doar doua sunt reale. Mai exact, cel legat de data lansarii – septembrie 2017, dar si ideea care nu e tocmai un zvon – au aparut deja primele huse pentru iPhone 8!

Cum va arata noul iPhone 8? Toata lumea se intreaba, toata lumea il asteapta cu nerabdare. Daca vreti sa va faceti o idee, iata:

husa telefon

Sursa foto: www.stifler.ro

Ce noutati aduce noul model Apple?

Se pare ca noul model va veni insotit de aceeasi camera duala ca si predecesorul sau, iar lipsa mufei jack este de asemenea confirmata. Tot pe partea de audio, se pare ca telefonul va avea doua difuzoare stereo – chiar daca toate sunt zvonuri, e cam ceea ce se asteapta toata lumea dela noul model Apple.

Display-ul se pare ca va fi OLED, vor exista modele cu 256 GB dar si cu 128 GB RAM, iar marginile ecranului ar putea include senzori 3D. Zvonuri sau nu, exista sanse sa fie transpuse in realitate.

Mai exista de asemenea speculatii cum ca in toamna vor fi lansate 3 modele – 7S, 7S Plus si 8.

Ceea ce NU e speculatie totusi e faptul ca au aparut primele huse pentru iPhone 8. Sunt primele aparute in tara si le puteti gasi pe Stifler.ro.

Va spun asta in perfecta cunostinta de cauza – ati putea crede ca sunt si alte magazine online care pun la dispozitie deja huse pentru noul model Apple. Poate ca exista – nu spun ca nu – dar stau destul de mult timp online, sunt pasionat de tot ce inseamna tehnologie si accesorii si site-ul in cauza e singurul unde am vazut 4 modele de huse pentru nou iPhone 8 – Clear Case, Pro Case, Armor Case si 360. Va puteti convinge accesand link-ul de mai sus.

Acel moment cand husa apare inaintea telefonului nu poate decat sa iti confirme ca nu mai e mult pana cand va fi lansat. Ce poate fi mai ok decat sa stii ca, de indata ce smartphone-ul va fi disponibil si la noi, il vei putea accesoriza si cu o husa care sa il protejeze si sa ii ofere un design placut?

Pana la lansarea iPhone 8 mai e putin de asteptat, insa pana atunci va recomand Stifler.ro, atat pentru a vedea modelele de huse si cum va arata noul smartphone, cat si pentru a va accesoriza orice alt model de la Apple sau Samsung cu elementele de protectie potrivite.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns