click aici

Experti cu adevarat


Eram în căutarea unui împrumut pentru ca aveam o nevoie urgența de bani. Am încercat sa cer împrumut la prieteni, vecini, rude, dar toți m-au refuzat spunandu-mi ca nu au. Era de așteptat, deoarece știți cum este, când nu ai… nimeni nu îți da. În fine, nu aveam nevoie de prea mulți bani, așa ca am început sa hoinaresc pe internet în căutarea unui credit pe termen scurt.

providentAșa am ajuns pe site-ul oficial al celor de la Provident, unde am văzut ca pot obtine un credit de pana la 3000 de lei în doar 48 de ore. Pe site-ul lor se afla și un calculator de credit, unde în funcție de venituri puteai calcula ce credit poți obtine, lucru pe care l-am și făcut. Am mai observat ca au si o comunitate unde se discuta fecvent si se raspunde la fel si fel de intrebari de educatie financiara, lucru care mi s-a parut inedit..

După ce am calculat ce credit pot obtine de la ei, am decis sa iau legătura cu ei. Am sunat la unul din numerele de telefon afisate pe site și mi-a răspuns un operator care foarte amabil m-a întrebat cu ce poate să mă ajute. I-am spus ca am nevoie de un credit urgent, iar el mi-a pus un set de întrebări la care i-am răspuns. Apoi mi-a spus ca în scurt timp voi fi contactat de un agent teritorial, lucru care s-a și întâmplat într-un timp foarte scurt. După vreo 20 de minute telefonul îmi suna, era agentul teritorial al celor de la Provident, cu care am stabilit o intrevedere chiar în acea zi.

După câteva ore, agentul suna la ușa. I-am deschis și politicos l-am poftit sa intre. Am făcut actele, iar banii mi-au fost acordați pe loc. Deci nu a fost prea mare bătaie de cap, totul s-a desfasurat mult mai bine decât ma așteptam. Vreau sa va zic ca acei bani m-au ajutat sa îmi rezolv absolut toate problemele pe care le aveam în acel moment și sunt bucuros ca am luat acest credit de la ei.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Seven Host – Hosting WordPress Theme (Hosting)

Download & Preview WordPress Theme – http://adf.ly/12aBVQ Seven Host is a clean, modern and creative Hosting WordPress Theme for your

Cele mai frumoase valute

Valutele sau banii pot fi atractivi pentru doua motive. In primul rand, deoarece zerourile de pe ele spun ca proprietarul

Dependent de… ceasuri

Demult îmi doream un ceas original, dar pana acum nu avusesem bani sa îmi cumpăr unul. Sunt fumator iar la


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte