Apartamentul ideal in Brasov? Iata cum il gasesti

apartamentul ideal

Atunci cand te decizi ca vrei sa schimbi vechiul apartament cu unul nou sau cand te-ai saturat sa te inghesuiesti cu familia, incepe sa se instaleze si stresul legat de cautarea unui nou spatiu. Ca sa gasesti cat mai rapid locul ideal, trebuie sa stii ce anume cauti.

De altfel, acesta este si primul pas pe care il ai de parcurs. Este bine sa te gandesti la criteriile de care vei tine cont atunci cand vei selecta apartamentele pe care sa le vizitezi. Vei sta singur, cu partenerul tau sau alaturi de familie? Care este numar de camere de care vei avea nevoie? Va fi necesar un spatiu de depozitare? Cat mare mare vrei sa fie imobilul? Te intereseaza un loc in care sa iti parchezi masina? Sau vrei ca statia de metrou sa iti fie cat mai la indemana?

Sper ca te-ai gandit deja la toate astea sau macar ca ai inceput sa o faci. Inca de la inceput ai grija sa nu faci compromisuri prea mari. In cazul in care te intereseaza sa stai la o distanta de 5 – 10 minute de statie, asigura-te ca optezi pentru o zona care sa faca posibil acest lucru, dar sa iti asigure si conditiile cele mai potrivite de trai.

Foarte important de avut in vedere – NICIODATA sa nu te lasi descurajat! Sansele de a gasi locul potrivit in cateva clipe sunt destul de reduse. Chiar si atunci cand asta se intampla, este bine sa analizezi totusi si celelalte oferte de pe piata, sa faci o comparatie intre preturi si conditii, sa vezi daca raportul dintre acestea este unul rentabil.

Un plan de actiuni iti va fi extrem de folositor in situatia in care planuiesti sa te muti alaturi de un coleg sau de partener. Pentru ca este extrem de obositor sa te ocupi de asta in fiecare zi, cauta in schimburi apartamentul.

Pentru ca variantele de apartamente noi Brasov sunt numeroase, trebuie sa te axezi mereu pe calitate. Deja ai luat cea mai buna decizie optand pentru un imobil in cadrul unui ansamblu rezidential nou. Urmeaza sa alegi si cel mai potrivit dezvoltator imobiliar. Daca te intereseaza un cartier respectat, care sa iti puna la dispozitie accesul facil la principalele zone ale orasului, iti recomand serviciile Maurer Imobiliare, despre care afli mai multe pe maurerimobiliare.ro. Este vorba despre dezvoltatorul imobiliar cunoscut ca si “constructorul de visuri” tocmai pentru ca a oferit imobile ce au devenit acasa pentru sute de familii.

Este esential sa ramai intotdeauna organizat. Ca sa nu faci vreo confuzie, iti recomand sa iti iei mereu notite atunci cand vizitezi apartamentele. Astfel, vei sti daca proprietarul respectivului loc a mentionat ceva despre anumite defectiuni si a facut promisiuni legate de acestea sau daca totul este in regula si nu vei avea parte de surprize neasteptate.

Chiar daca paleta de apartamente noi Brasov este una destul de variata, nu uita ca nu fiecare dintre acestea va putea sa iti ofere sentimentul de apartenenta la locul respectiv. Ai grija deci, mereu sa te interesezi in legatura cu siguranta si calitatea cladirii din care face parte apartamentul, cu vecinii si capacitatea acestora de a pastra ordine in scara, dar si de conditiile interiore (de eficienta instalatiilor sanitare si electrice etc).

Este bine sa tii mereu cont si de buget. Ce rost are sa cauti un apartament de 3 camere de lux, atunci cand nu iti permiti decat unul de 2 camere. In orice caz, consulta in detaliu piata pentru ca sunt sanse sa gasesti chiar si un apartament mai spatios in schimbul unui pret rentabil si sa merite.

Totul depinde de interesul pe care ti-l dai si de cat de mult iti doresti sa gasesti ceva pe placul tau. Poti incerca sa negociezi cu proprietarul in cazul in care ti se pare ca un pret este prea exagerat sau ca ar putea fi vorba totusi despre o suma mai redusa de bani.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns