click aici

O noua tableta marca Allview – Viva D8


Allview a lansat saptamana trecuta cea mai noua tableta de la ei, Viva D8. Noul device de la brasoveni vine cu un design placut si este fabricata din materiale ceva mai bune spre deosebire de dispozitivele anterioare de la ei.
Viva D8 are un display ce masoara o diagonala de 7,9 inch ce masoara o rezolutie de 1024×768, avand un format 4:3. Trebuie mentionat ca display-ul tabletei este unul IPS redand imagini de foarte buna calitate la rezolutie Full HD. Procesorul este destul de puternic si se raporteaza segmentului de pret, fiind un A7 Dual Core de 1,3 GHz.


Allview a spart gheata camerelor de 2 MP pe tabletele low-cost si aduce pe Viva D8 o camera primara de 3 MP, detinand functiile geotagging, smile detection, panorama si multe altele.
O facilitate pe care D8 o ofera este 3G-ul pe care rar il intalnim la tabletele din acest segment de pret.
Deci la conectivitate sta foarte bine, avand toate retelele moderne si necesare. Viva D8 promite o autonomie e 5 ore in utilizare intensa si 400 de ore in stand by.
Personal cred ca Viva D8 este o achizitie buna, avand foarte multe beneficii si plusuri fata de dispozitivele din acelasi segment de pret.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Philips ma ajuta sa arat ca o zeita

Sunt convins ca fiecare isi doreste sa arate cat mai bine, fie ca e vorba sa iesi in oras, la

Acel moment cand husa apare inaintea telefonului

An de an se creeaza o isterie generala. Va fi lansat noul model Samsung! Va fi lansat noul model Apple!

Well done! Plugin acceptat de catre wordpress

Daca ieri va anuntam cum ca cei de la wordpress mi-a respins munca, uite ca acum vin cu o noua


Tags assigned to this article:
noua tableta allviewrecomandaritableta viva d8

1 comment

Write a comment
  1. Dan Andrei
    Dan Andrei 5 February, 2014, 16:33

    Incepand de azi noua tableta este disponibila pentru vanzare. Am intrat pe site-ul lor si am vazut ca tableta este disponibila si cu tehnologia smart2view. Imi place foarte mult ca are un ecran generos si este potrivita pentru jocuri si filme.

    Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar