Nu sunt ca ceilalti cu Printcard

carduri personalizate

carduri personalizateCred ca lucrurile personalizate sunt foarte interesante, cel putin asta e parerea mea pentru ca parerile sunt diferite de la persoana la persoana. Eu lucrand la banca, toata ziua vad oameni si oameni si multe pareri impartite, de la oameni care nu inteleg uneori lucrurile explicate pana la oameni care nu vor sa recunoasca cand gresesc cu ceva. In fiecare zi aparea cate ceva nou, iar lupta pentru client era mai grea si cred ca cel mai bun lucru sunt cardurile tiparite de durata sau de ce nu, personalizate in functie de dorinta posesorului. Asa am inceput cu un mic experiment incepand cu mine.

Am aflat de un site care mi-ar putea aduce ceva nou la locul de munca incepand mai ales cu mine fara sa imi deterioreze cardul. Am intrat pe pagina lor pentru ai putea contacta pe cei de la printcard.ro astfel incat sa ma asigur exact ca nu voi strica ceva. Dupa cateva lungi conversatii si lamuriri am decis sa iau sa inchiriez o minunata masinarie care ar putea sa imi aduca putina bucurie si originalitate.

Urma ziua in care trebuia sa ajunga cardul de la PrintCard, ardeam de nerabdare ca sa vad cum va decurge.

Imediat ce a ajuns am si riscat sa vad iar cand am vazut ca aveam poza mea pe cardul bancar nu mi-a venit sa cred, asa ca am fugit la munca, gata sa ma laud cu ceea ce realizasem, dar cand a vazut prima colega a spus ca vrea si ea si uite cum a aflat toata lumea ce aveam eu si isi dorea toata lumea .

Am mai ajutat cate unul cate altul, sa poata avea si ei iar cu timpul mereu eram la zi sa vad ce mai adauga, sau ce mai pun sau orice produs ar mai aduce. Unii tineau sa se laude cu husa de la telefon cu ce masina are sau cu ce mai stiu eu rasa de caine impopotonata de parca ar fi cainele stapanul casei nu un animal jucaus de companie, numai eu imi placea sa vad acea expresia vanzatoarelor cand le intindeam cardul meu personalizat si apoi se uitau la mine cu o privire lunga.

Da, simteam cum deja viata imi deveneise deja putin mai colorata, nu mai eram persoana aceea cufundata in monotonie si toate cu ajutorul celor de la PrintCard.

Pe langa faptul ca era deja personalizat, acum mai era si mai rezistent in timp asa cum m-au asigurat asa ca usor, usor multa lume a dorit sa aiba ceea ce eu aveam deja, si eram foarte multumit.

Inchirierea unei astfel de imprimante cred ca a fost una dintre cele mai bune lucruri pe care le-am facut, si fata de care nu am nici cel mai mic regret.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns