click aici

Totul era perfect pana cand…

Totul era perfect pana cand…

Ce frumoase sunt acele momente in care te relaxezi jucandu-te la calculator unul dintre jocurile tale preferate, cand esti singur acasa, oarecum si nimeni nu te streseaza, doar tu si lumea virtuala de care ne bucuram cu totii astazi, care mai de care in feluri diferite.

Totul era perfect pana cand…

Intr-o zi ma intorceam de la scoala, era una dintre acele zile in care iti vine sa blestemi toate secundele care parca treceau inapoi si nu se mai potoleau, iti faceau in ciuda ca trece timpul greu. Abia asteptam sa ajung acasa unde ma astepta micuta mea lume creata, guvernata dupa propriiile mele reguli, asa ca nici macar nu m-am uitat pe unde am calcat sau mai exact pe ce am calcat de am ajuns proiectat fix la calculator.

era perfect

Totul era perfect

Simteam deja cum totul se aprinde si intra in functiune. Am conectat internetul si am inceput sa ma joc cu oameni din toate colturile lumii, era totul perfect, ducurgea chiar conform planului, dar un mic detaliu nesemnificativ s-a intamplat si intr-o fractiunea de secunda cred ca am cedat nervos de am simtit cu unitatea mea a primit un picior dat din nervi si a fost proiectata fix in celalat perete, imediat ce am realizat ce sa intamplat am inceput sa regret ce am facut si am inceput sa ma panichez, pentru ca stiam ca am nevoie de el, am inceput sa ma gandesc daca pot repara sau macar salva ceva din el, dar deja era prea tarziu, asa ca am deschis imediat “portofelul de urgenta”, am numarat bugetul si am inceput sa caut calculatoare second hand.

In timp ce ma uitam dupa ceva cel putin la fel de bun, o mica lumina s-a aprins si l-am vazut, era exact ce aveam nevoie si la un pret chiar super, am discutat am comandat si cred ca iar timpul era impotriva mea, caci parca treceau mii de ani pana urma sa vina, dar si cand a ajuns pot spune ca de atunci fiecare lucru il tratam regeste, si asa mi-am rezolvat si mica problema cu nervii legata de jocuri, eram o persoana m-ai calma pentru ca nu doream sa mai ranesc vreun copilas de-al meu, pe care sa regret dupa sis a ma gandesc ca poate nu as mai avea de unde sa il inlocuiesc, m-ai ales ca trebuia si eu sa ma joc pe ceva, dar ma bucur foarte mult de noua achizitie si cred ca daca as mai avea ceva de genul, tot aici as veni prima data, desi sper sa nu patesc la fel.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cateva lucruri bune de stiut despre televizoarele LED

M-am gandit ca ar fi bine de stit cateva lucruri despre televizoarele LED, mai ales ca exista destul de multi

9 motive pentru care trebuie sa iti cumperi o husa de telefon

Telefonul tau costa o avere si cu siguranta il porti cu tine peste tot, asa ca e mai bine sa

Ce sa cauti la un abonament mobil in conditiile in care majoritatea beneficiilor sunt nelimitate?

Furnizorii de servicii mobile se lupta constant pentru a castiga increderea abonatilor. Odata cu evolutia dispozitivelor mobile au evoluat si


1 comment

Write a comment
  1. Nicolae
    Nicolae 31 May, 2017, 10:23

    Haioasa poveste, eu lovesc pc-ul la cs 🙂

    Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar