Educatia si tehnologia

educatia si tehnologia

Evaluare nationala? Bacalaureat, sesiune, licenta sau alt examen important din viata? Ai nevoie de un aparat care sa te ajute sa reusesti sa treci de ele cu brio, care sa fie cel mai bine adaptat nevoilor tale, dar si posibilitatilor tale? Cum ar fi sa apelezi la tehnologie si la gadgeturile de ultima generatie pentru a trece mai usor peste un examen mai greu si mai stresant? Vrei sa afli secretul absolut al unui examen trecut cu brio fara sa inveti?

Chiar daca in trecut, cei care incercau sa fenteze examenele si sa nu invete apelau la diverse tehnici clasice de copiere, de la banalele fituici, scrisul pe palma/mana, scrisul pe banca, copiatul cu cartea din banca, aceste metode insa sunt tot mai putin folosite, necesita tot mai mult timp de pregatire si sunt mai riscante. Astfel, odata cu evolutia tehnologiei, elevii, studentii si cei care vor sa sustina examene sunt in pas cu stiinta si apeleaza la adevarate sisteme inteligente de copiat, acestea fiind mult mai greu detectabile, mult mai fiabile, eficiente si rapide. Insa marele dezavantaj este legat de costul financiar, cele mai performate astfel de sisteme de copiat ajungand sa coste si cateva sute de euro. Un alt dezavantaj este reprezentat de faptul ca daca sunt prinsi sau si tentativa de copiere este considerata frauda, se pedepseste destul de aspru ( examenul de bacalaureat, rezidentiat, admitere INM), se poate ajunge pana la interzicerea dreptului de a mai sustine examenul.

Trebuie sa stii ca in zilele noastre, exista pe piata o multime de modele de casti de copiat foarte moderne, dar si foarte usor de folosit. In plus, sunt aproape imposibil de detectat, asta penru ca sunt fara fire pe corp si sunt dotate cu sistemul Bluetooth. Adica un sistem care iti va face viata si examenele mai usoare. O casca de copiat reprezinta o solutie extrema pentru cei care au intrat in criza de timp si nu mai pot invata pentru un examen sau o evaluare, nefiind recomandate tentativele de a frauda, copia sau trisa la un examen.

Voiai sa apelezi la vechile metode de copiat? Nu mai fi demodat. Acestea nu se mai folosesc. Uita de clasicele fituici, de scrisul in palma sau copiutele multe si marunte si alege un sistem mult mai eficient. Castile de copiat sunt mult mai greu de detectat de catre supraveghetori.

Care le sunt avantajele?

  • sunt in asa fel gandite si poiectate incat conversatia dintre 2 persoane sa fie cat mai discreta.
  • au un microfon sensibil si mai performant deci nu este necesar sa vorbesti mai tare.
  • sunt compatibile cu toate tipurile de telefoane mobile.
  • dau rezultate foarte bune si sunt foarte usor de folosit de catre oricine.
  • nu exista riscul de a se auzi ceva la exterior.
  • au dimeniuni reduse si pot sa fie ascunde foarte usor, fara sa existe riscul de a fi detectate.
  • sunt foarte inovatoare si eficiente, fiind special concepute pentru o comunicare « invizibila ».
  • un sistem de copiat complet poate fi alcatuit dintr-un dispozitiv de copiat (un Stick, un colier care detine unmicrofon extins, un Colier care are o mufa Jack, o Cutiuta Gsm, un Telefon modificat, dar si un pix Bluetooth) si o microcasca de copiat (A680, MicSpy, Micro F si nanocasca cu microvibratii).

Nu uita insa un lucru foarte important. Nu ar trebui niciodata sa copiezi la un examen. Nu este un lucru benefic pentru tine si viitorul tau. Dar daca este totusi un lucru necesar si nu mai ai ce sa faci, castile de copiat te ajuta sa faci asta fara riscul de a fi prins.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Educatia si tehnologia

Lasă un răspuns