Circulatia din Bucuresti – Inchiriezi masina sau alegi taxi-ul?

inchirieri auto buc

Capitala Romaniei este un oras al contrastelor, unde fiecare gaseste orice isi doreste, insa in acelasi timp, fiecare gaseste motive de nemultumire.

Printre marile probleme ale metropolei se numara si traficul care la orele de varf este infernal. Acesta este resimtit din plin atat de localnici, cat si de cei care sunt in trecere sau pur si simplu viziteaza orasul pentru cateva zile.

Din pacate, constructia de noi strazi si achizitia unui numar mai mare de mijloace de transport in comun sunt costisitoare si greoaie. Tocmai de aceea, o solutie ideala ar fi aceea ca locuitorii sa ia atitudine.

Pentru asta, primul pas ar fi renuntarea la masina proprie. Intr-o perioada in care exista servicii de inchirieri auto Bucuresti, iar taxiurile nu costa mai mult de 2 lei / km, achizitia si intretinerea unei masini personale poate fi extrem de costisitoare. Dilema apare in momentul in care trebuie sa se ia o hotarare: taxi sau rent a car Bucuresti?

Avantajele serviciilor de inchirieri masini Bucuresti

Conform celor de la kamoauto.ro, serviciile de rent a car sunt din ce in ce mai populare si mai dezvoltate.  Avantajele pe care le ofera sunt uriase:

  • Costuri mici. O masina de dimensiuni reduse poate sa fie inchiriata cu doar cateva zeci de lei pe zi;
  • Asigurari complete. Masinile inchiriate sunt asigurate Casco, in asa fel incat orice fel de eveniment sa fie acoperit din punct de vedere al costurilor.
  • Flexibilitate. Din ce in ce mai multe firme de inchirieri auto ofera posibilitatea de a lua masina dintr-un loc si a o lasa in altul.
  • Masini de foarte buna calitate. Spre deosebire de o masina proprie, daca alegi un rent a car poti opta pentru masini excelente, pe care ti le doresti cu ardoare sa le conduci. Este adevarat ca este posibil sa fie costuri ceva mai mari, insa este la fel de adevarat ca flexibilitatea este maxima si posibilitatile sunt nelimitate.

In concluzie, inchirierea unei masini poate sa fie, per total, mult mai ieftina decat achizitia uneia si vine la pachet cu o multime de alte avantaje.

Avantajele taxiurilor

Exista o multime de companii de taxi in Bucuresti si exista si alternative foarte interesante, precum Uber sau Taxify. Spre deosebire de inchirierea unei masini, taxiul poate sa fie ceva mai costisitor daca kilometri parcursi zilnic sunt foarte multi. Pentru drumul de acasa la munca si inapoi, un taxi este o solutie mai mult decat atractiva.

Printre avantajele oferite de taximetre se numara si urmatoarele:

  • Elimina stresul de a conduce prin aglomeratie;
  • Iti ofera promptitudine atunci cand ai nevoie de o masina. De cele mai multe ori, taxiurile ajung in maxim 10 minute la locul pe care ti-l doresti;

Ambele variante ofera, asadar, avantaje. Ceea ce merita retinut este faptul ca pentru cei care calatoresc mult, inchirierea unei masini este o solutie excelenta, in timp ce pentru cei care fac drumuri scurte, taxiul poate sa fie o optiune inteligenta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns