click aici

Fisiere in siguranta? Acum da!

Fisiere in siguranta? Acum da!

Sunt multe lucruri pe care in zilele noastre nu le prea intelegem, si trebuie sa fim din ce in ce mai informati cu tot ce misca si tot ce apare nou ca sa zicem asa, deci a trebui sa ma consemnez cand a aparut ideea de cloud si in special de servere cloud.

Asa ca am inceput sa ma documentez usor usor, si am aflat  ca te ajuta sa stochezi cate ceva oriunde ai fi in lume si sa poti beneficia de anumite servicii sau aplicatii in functie de ce iti doresti. Din cate am inteles eu la o varsta nu prea mica ca sa zic asa e ca e vorba de diferenta ca in loc sa te mai chinui sa cumperi stick sau sa mergi mereu si cand il pierzi sa incepi sa plangi, acum puteam pur si simplu sa imi tin ce aveam eu nevoie pe serverele altora care sa imi garanteze ca in caz de ceva sa pot primi inapoi totul.

Fisiere in siguranta? Acum da, cu ajutorul celor de la CloudPoint

Asa ca am zis sa incep si eu sa folosesc asa ceva, asa ca m-am informat si am gasit pe cei de la www.cloudpoint.ro asa ca am inceput sa discut cu ei de toate avantajele de care puteam beneficia si dupa lungi discutii nu era scump si imi tot garantau ca voi avea securitate maxima si intimitate garantata.

cloud

Acum toate fisierele mele sunt salvate in cloud

Puteam sa folosesc procesele de back-up, sau sincronizare, procesare si lucru colaborativ, precum si alte beneficii pe care mi le ofereau. Mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu noutatea asta, si m-ai ales sa incep sa ma pot ajuta de tot ce imi puteau ei oferii. Cu timpul am inceput sa folosesc sa imi stochez poze, documente si incepeam sa si lucrez in acelasi timp cu aplicatiile necesare si era frumos ca puteam folosi asa ceva si pe telefon.

Toti care nu stiau despre ce vorba tot le explicam si ii incurajam sa aiba incredere si ca vor fi multumiti de acest lucru, m-ai ales ca si eu nu aveam ce sa comentez, incepusem sa imi fac copie de rezerva la orice aveam nevoie, puteam accesa oricand si de oriunde si mai ales sa vad cum totul era pastrat precum sunt cartile la biblioteca, si in perfecta stare, asa ca de ce sa nu ne adaptam, uneori schimbarea e buna si uneori chiar merita si poate deveni si necesara, m ai ales ca o sa incepi sa te acomodezi usor si repede. Diferenta e ca nu trebuie sa privesti ceva nou cu ochii rai pana nu incepi, pentru ca auzeam pareri ca ba nu e bine, ca nu trebe sa ai incredere ca nu se stie niciodata, iar parerile sunt impartite, asa ca de ce sa nu ne dam si increderea uneori.

Singurul dezavantaj care cred eu ca ar fi legatura la internet ce e necesara, si ca nu ar trebui sa iti stochezi pe vreun server de cloud din alta tara, cum eu am gasit la noi e mai bine decat sa incepi sa cauti in tari straine doar ca nu ai incredere, dare u sunt foarte multumit si am acea siguranta pe care mi-o ofera.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Acel moment cand husa apare inaintea telefonului

An de an se creeaza o isterie generala. Va fi lansat noul model Samsung! Va fi lansat noul model Apple!

Sistemul de supraveghere video. Ce trebuie sa stii despre el?

Desi exista din ce in ce mai multe locuinte si din ce in ce mai multe spatii publice supravegheate video,

Ce sa cauti la un abonament mobil in conditiile in care majoritatea beneficiilor sunt nelimitate?

Furnizorii de servicii mobile se lupta constant pentru a castiga increderea abonatilor. Odata cu evolutia dispozitivelor mobile au evoluat si


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar