De retinut numele lor

Zilele de nastere sunt frumoase, distractive si mai ales ca poti intalnii multe persoane noi. Mie, recunosc ca ador sa merg la orice petrecere si cred ca cel mai frumos moment a fost atunci cand a trebuit sa merg impreuna cu familia si mai ales cu cel mic, pentru ca el era invitat si cu el veneam si noi pentru ca asa primisem comanda.

Am mers cu totii sa luam cate un cadou pentru sarbatorit chiar daca nu ne pricepeam noi asa mult dar am reusit sa incropim cate ceva bun. Ajunsi la casa sarbatoritului de cum am intrat parca nu era casa, da din afara parea normal dar inauntru parca eram in cu totul si cu totul alta lume. Pana la detaliile decoratiunilor si totul care semana cat mai bine, chiar si la persoanele de erau prezente ca sa mentina atmosfera astfel incat cei mici sa se simta cat mai apropiati de lumea ce trebuia sa fie acolo.

De retinut numele lor, de retinut ca cei de la Infinityevents organizeaza cele mai tari petreceri pentru cei mici si nu numai

A fost foarte frumos, distractia era la ordinea zilei, cand am vazut cat de frumos era si ce bine ne simteam am inceput sa discutam ba una ba alta pana cand am ajuns unde vroiam, sa aflu si eu cine erau cei care mentineau starea de bine, iar tatal sarbatoritului mi-a spus ca cei de la infinityevents se ocupa de petreceri pentru copii  asa ca imediat am retinut si am cerut cat mai multe detalii pentru ca nu se stie niciodata cand vine si ziua fiului meu si parca vroiam si eu sa ii pot organiza o petrecere mult mai buna daca se poate decat la cea care tocmai fusesem.

de retinut
De retinut numele lor, de retinut ca cei de la Infinityevents organizeaza cele mai tari petreceri pentru cei mici si nu numai

Seara cand am ajuns acasa, am inceput impreuna cu sotia mea sa ne facem deja planul de atac, chiar daca mai era o gramada de timp dar nu se stie niciodata. Am discutat si cu cei care aveau sa mentina veselia, si m-au asigurat si mi-au spus ca le plac provocarile si temel noi si sa incerce cat mai multe lucruri.

Ce e drept era foarte frumos, doar ca pe zi ce trece tot auzeam de la fiul meu ce teme de petreceri mai apareau si tot trebuia sa schimb dare ram sigur ca se va hotara pana la urma.

Uite ca venise si acel moment cand m-ai pierduti la o discutie la serviciu, ajunseseram sa vorbim despre petreceri aniversare, asa ca nu am ratat momentul si l-am luat pe respectivul coleg sa discutam mai in particular cateva detalii si sugesti ce aveau sa imi testeze teoria daca va merge si la mine asa ca am fost invitat si acolo. Recunosc cand am mers se pare ca tot la fel era, atmosfera foarte buna si in acelasi timp obositoare pentru ca atunci cand te distrezi vezi cum timpul merge mult mai repede, si uite cum seara trecea iar testul pe care il pregatisem pe ultima suta de metri sa vad daca chiar asa e la orice petrecere la care veneau si ei e perfecta, a fost trecut cu brio.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns