Se poate si second hand

Tehnologia, un domeniu in care cu greu poti tine pasul. In fiecare zi, o compania lanseaza cate un produs nou pe piata, care, intr-un timp foarte scurt, va ajunge sa le influenteze si pe celelalte. De exemplu, odata ce s-a lansat Galaxy S5, automat, Galaxy S4 s-a ieftinit un pic, iar Galaxy S3 deja il putem lua la jumatate de pret.

La laptopuri si calculatoare este un pic diferit. De obiecei apelam la serviciile second-hand care ne pot oferi componente high-end la un pret foarte bun. De exemplu, am cumparat un laptop second hand  cu performanţe mult mai bune ca al meu, iar pe laptopul meu am dat undeva la 1.500 lei. De la second hand second handl-am luat cu 400 lei. De asemenea, anumite calculatoare second hand HP le gasesti la un pret ridicol de mic, poate undeva la 300-400 lei unitatea cu performante mid-range sau poate chiar si high-end, iar restul componentelor le poti cumpara optional. De exemplu, daca cauti pe net gasesti lejer monitoare second hand la un pret foarte bun. Eu am un monitor fullHD luat de la second hand, si-l folosesc de 2 ani. Fara probleme.

Desi probabil ai crede ca produsele second hand nu sunt intretinute, gresesti. Pe second hand gasesti produse care nici macar nu au fost desigilate, dar faptul ca nu le-a putut returna, le-a facut second hand. Gasesti si produse care nu au fost folosite decat o luna maxim, iar un HDD care a fost folosit doar o luna, in opinia mea, tot nou este. Astept opinia ta in legatura cu achizitionarea unor componente second hand.

Tu ce parere ai despre produsele IT second hand? Ai avut vreodata nevoie de serviciile second? Daca da, cum ti s-au parut? Ne-ar interesa si pretul dispozitivelor, daca se poate.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Se poate si second hand

  1. Este adevarat ca poti gasi preturi mult mai bune sh dar trebuie o atentie sporita la produs inainte de al cumpara de la un anonim care poate sa spuna orice ca a mers o luna ca e nou, trebuie facut test si analizat foarte atent inainte de a cumpara de la necunoscuti care le vand de multe ori din dorinta de a se descotorosi de produse cu defecte ascunse.

Lasă un răspuns