De munca nu mi-e frica

munca“Munca este bratara de aur a omului”, intr-adevar, asa este. Mai ales in ziua de azi, unde infruntam un trai mai greu. Locurile de munca par a fi din ce in ce mai inexistente, iar stilul de viata a scazut dramatic. Ceva mai bine o duc cei din Focsani, Botosani si Sibiu. Aceste orase sunt intr-o continua crestere. S-au dat drumu la locuri de munca in Focsani. Foarte multe domenii de activitate cauta oameni, mai ales pe domeniul IT, constructii, contabilitate, finante publice, marketing, s.a.m.d. Anul trecut, Botosani, nu a stat prea bine, dar acum, orasul a explodat. Foarte multe locuri de munca in Botosani 2014, anul acesta va fi unul foarte bun pentru cetateni. Multe locuri de munca in constructii si IT. De asemenea, nici Sibiu nu sta foarte rau. Foarte multe angajari in Sibiu 2014, mai ales in costructii.

Iata ca in Romania, exista si orase care s-au ridicat treptat, cum este de altfel si orasul meu, Drobeta Turnu Severin. In oras au venit foarte multi investitori straini din China si Germania. Uzina de vagoane s-a redeschis, Meva s-a redeschis, deci, probabil, anul viitor, orasul va prospera ca in odinioara. Eu zic ca era si timpul ca Romania sa se mai trezeasca. Am fost improscati cu noroi parca prea mult timp, si eu zic ca romanii merita sa fie ridicati in slavi, deoarece suntem un popor muncitor si harnic. Haide sa iesim din zona noastra de confort, sa ne scriem cateva CV-uri si sa ne incercam norocul. Cine stie? Incearca in domeniul marketing, acest domeniu continua sa creasca vertiginos.

munca

De asemenea, domeniul constructiilor este destul de cautat. Domeniul auto este si el destul de cautat, numarul soferior pe tir creste pe zi ce trece. Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii. Voi in ce domeniu ati dori sa lucrati?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns