click aici

Transportul aerian ramane o optiune?


Transportul a devenit o industrie care ocupa un procentaj si un loc fruntas in dezvoltarea planetei. Aceasta industrie ne-a ajutat sa fim mai aproape de cei dragi si sa ne putem deplasa dintr-un punct in altul, foarte rapid si in siguranta. Cate timpuri de transport cunoastem? Avem navalul, care este caracterizat prin transportul de mare tonaj, insa transportul se va finalize intr-un timp mai lung. Avem transportul terestru, care este caracterizat prin transportul de mic tonaj (mediu), insa totul realizandu-se intr-un timp foarte scurt. Iar la final, avem transportul aerian, caracterizat prin transportul de mare tonaj, intr-un timp relative scurt. Transportul aerian este deseori privit ca pe un transport “nu asa sigur”, insa sunt aici sa va spun ca Romania, are la bord doar piloti foarte buni.transportul

Tara noastra este cunoscuta pentru pilotii pe care noi ii avem, foarte multe companii aeriene angajeaza piloti romani. Costul transportului difera in functie de cantitate si destinatie. Sunt bilete de avion care nu costa mai mult de 100 euro, dar desigur, sunt si bilete care costa mult mai mult. In ajutorul tau sar anumite asociatii care te vor ajuta sa procuri bilete de avion foarte ieftine in destinatii lungi, cum ar fi Londra. Bilete de avion la reducere:

logo_aerotravelDaca doriti sa calatoriti in Londra sau Roma, aflati ca biletele sunt la reduceri foarte mari. Iar daca nu ati calatorit cu avionul pana acum, afla ca este o experienta senzationala. Prima oara cand am calatorit cu avionul, am avut parte de o relaxare totala. Nu mai aveam forta sa ridic un deget, iar somnul meu a fost asa linistit, cand am ajuns in New York, eram plin de energie, iar fusul orar nu m-a deranjat deloc. Te invita si pe tine! Alege destinatia mult visata si indeplineste-ti dorintele!

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Virusi, troieni si alte cele…

De cate ori am nesansa sa nu imi functioneze cum trebuie calculatorul parca o voce imi sufla mereu in ceafa:

Dosar cu Informatii: Romania si problemele ei.

Dupa ce vei citi randurile de mai jos, astept sa-mi dai dreptate, Romania este tara noastra si trebuie sa luptam

Reloaded – Cum să supraviețuiești când ești atacat de un tigru

 Chiar îmi place să-l citesc pe sarcasticu, îmI place ce scrie, îmi place cum scrie, ce să mai îmi place


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar